Δευτέρα, Μαρτίου 27

Ο.Υ.Α. Αυτά θα συμβούν στην Ελλάδα μέχρι τα τέλη του 2023.

Μετά την τραγωδία των Τεμπών – που μας έδειξε τι πραγματικά κρύβεται ¨πίσω από την κουρτίνα ¨  – η Ελλάδα δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια .

– Εκλογές λοιπόν με πρωτοφανή αποχή και ένα ηχηρό μήνυμα – τελεσίγραφο για υπέρβαση. Ζητούμενο , το νέο κοινωνικό συμβόλαιο

-Ο Μαργαρίτης Σχοινάς αναλαμβάνει Πρωθυπουργός σε Κυβέρνηση συνεργασίας ,  για να μην εισέλθει η χώρα σε παρατεταμένη ακυβερνησία . ( Μέχρι τις Ευρωεκλογές )

– Εσωστρέφεια στη ΝΔ και νέος Πρόεδρος ο Κώστας Μπακογάννης. Κινήσεις για δημιουργία νέου κόμματος .



– Εσωστρέφεια στον ΣΥΡΙΖΑ και ¨νέο κόμμα¨ με Πολάκη , Βαρουφάκη , Λαφαζάνη και άλλους.

– Εσωστρέφεια στο ΠΑΣΟΚ και αποχώρηση πρωτοκλασάτων στελεχών. Κόντρα Ανδρουλάκη , Καστανίδη και τάσεις διάλυσης .

– Στην Βουλή Δικογραφία για άρση ασυλίας πολιτικών , για την τραγωδία των Τεμπών , και  εν μέσω νέων συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας.

– Νέες κρίσεις σε Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας . Μεγάλες ανακατατάξεις και στη δικαιοσύνη .

– Δημιουργία νέου πολιτικού φορέα για να εκφραστούν όλες οι πατριωτικές συνιστώσες  , με την προσχώρηση και δύων πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ .Κόντρες για την αρχηγία .

-Οι κεντρικές ευρωπαϊκές τράπεζες  θα συνεχίσουν ν αυξάνουν τα επιτόκια, γνωρίζοντας  ότι θα προκαλέσουν ύφεση, μόνο και μόνο για να πείσουν πως δεν υπάρχει τραπεζική κρίση

– Οι συστημικές Τράπεζες θα χρειαστούν τελικά νέα  πακέτα δάσωσης για να αποφύγουν την κατάρρευση .  Δυναμικό comeback από μη συστημικές τράπεζες και εκτόξευση του Δημόσιου χρέους .

-Οικονομική διείσδυση και τεχνάσματα με σκοπό την αρπαγή , και της ιδιωτικής περιουσίας , θα προκαλέσουν κοινωνικές αναταραχές

– Ο λαός θ αναληφθεί ότι η νέα παγιωμένη ακρίβεια , είναι τελικά η νέα μορφή της χρεωκοπίας που βιώνει και που κάποιοι , θέλουν να τον πείσουν ότι είναι πλέον , κανονικότητα .

Χρόνια μας πολλά !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τμ . Πολιτ . Επιθεώρησης ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .