Τετάρτη, Μαρτίου 29

Ν.Τραμπ από Τέξας: «Μανιακοί ριζοσπάστες αριστεροί θέλουν να μας σταματήσουν – Το 2024 είναι η τελική μάχη για ένα ελεύθερο έθνος»

Σκληρές δηλώσεις από τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο

Ν.Τραμπ από Τέξας: «Μανιακοί ριζοσπάστες αριστεροί θέλουν να μας σταματήσουν – Το 2024 είναι η τελική μάχη για ένα ελεύθερο έθνος»
Τα εγκαίνια της προεκλογικής του εκστρατείας ουσιαστικά εγκαινίασε στο Τέξας ο Ν.Τραμπ και ήταν καταιγιστικός για ακόμα μια φορά χωρίς να ξέχασε να τονίσει την ζημιά που κάνουν στις ΗΠΑ οι «μανιακοί ριζοσπάστες αριστεροί».

«Η εισαγγελία της Νέας Υόρκης υπό την αιγίδα και την καθοδήγηση του υπουργείου Αδικίας στην Ουάσινγκτον, με ερεύνησε για κάτι που δεν αποτελεί ούτε κακούργημα ούτε πλημμέλημα», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Τέξας.

Ο πρώην πρόεδρος της χώρας επέλεξε να πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση στην πόλη Γουέικο, κατά τη διάρκεια της επετείου της σφαγής του Γουέικο.

Την άνοιξη του 1993, επί 51 ημέρες ο κόσμος παρακολουθούσε την πολιορκία από το FBI ενός αγροκτήματος στο οποίο είχαν ταμπουρωθεί ένοπλοι υποστηρικτές του ηγέτη της αίρεσης των Δαβιδιανών, του Ντέιβιντ Κορές.

Εβδομήντα έξι μέλη της αίρεσης, ανάμεσά τους 20 παιδιά, σκοτώθηκαν έπειτα από εισβολή των δυνάμεων ασφαλείας και πυρκαγιά που ξέσπασε στο ράντσο. Τέσσερις αστυνομικοί έχασαν επίσης τη ζωή τους.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ υποστήριξε προ ημερών ότι επέκειτο η σύλληψή του για την υπόθεση χρηματισμού της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, με αντάλλαγμα τη σιωπή της, λίγο καιρό πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016.

 

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε, στην 130.000 κατοίκων πόλη, για το «κυνήγι μαγισσών» που υφίσταται και οι πολίτες συμφώνησαν σε μεγάλο μέρος.

«Διαστρεβλώνονται τα πάντα για να αμαυρώσουν την εικόνα του», υποστήριξε η 49χρονη Κέλι Χιθ. Ένας 79χρονος συνταξιούχος που παρέστη στην εκδήλωση μαζί με τον 16χρονο εγγονό του, ο οποίος λέει ότι είναι «μεγάλος θαυμαστής του Τραμπ» έστω κι αν δεν είναι ακόμη σε ηλικία που μπορεί να τον ψηφίσει.

«Είναι όλα ψέματα! Είναι ο ηγέτης που θα σώσει την Αμερική», δήλωσε μια 55χρονη οπαδός του Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε και κατά του εισαγγελέα του Μανχάταν.

Ισχυρίστηκε ότι η προσωπική του ζωή έχει ανατραπεί εξαιτίας «μανιακών ριζοσπαστών αριστερών» για να προσθέσει μιλώντας στο κοινό του «θα δικαιωθείτε. Οι τραμπούκοι και οι εγκληματίες που διαφθείρουν το σύστημα δικαιοσύνης μας θα ηττηθούν και θα ντροπιαστούν».


Χαρακτήρισε, ακόμη, τις εκλογές του 2024 ως την «τελική μάχη» λέγοντας χαρακτηριστικά «οι εχθροί μας είναι απελπισμένοι και θέλουν να μας σταματήσουν, να συνθλίψουν το πνεύμα μας και την θέλησή μας, αλλά απέτυχαν. Μας έκαναν πιο δυνατούς και το 2024 θα είναι η τελική μάχη. Θα με βάλετε επικεφαλής ξανά στον Λευκό Οίκο, η εποχή τους θα τελειώσει και η Αμερική θα είναι πάλι ένα ελεύθερο έθνος».

 https://www.pronews.gr/kosmos/n-tramp-apo-teksas-maniakoi-rizospastes-aristeroi-theloun-na-mas-stamatisoun-to-2024-einai-i-teliki-maxi-gia-ena-eleythero-ethnos/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .