Παρασκευή, Μαρτίου 3

Ξέσπασε ο πατέρας του 20χρονου Τάσου: “Ηρθε η Σακελλαροπούλου και πετούσε λουλούδια στα καμένα. Σε μπουζουξίδικο ήταν;”

20xronow

O πατέρας του 20χρονου Τάσου που περιμένει τρία 24ωρα να μάθει τι απέγινε το παιδί του που ταξίδευε με το τρένο που έγινε ο τάφος για δεκάδες νέους, στα Τέμπη.

«Ήταν λεβέντης. Δεν αξίζουν τα παλικάρια συλλυπητήρια. Και είναι ακόμα αγνοούμενος» δήλωσε ο πατέρας του 20χρονου.

«Ούτε στο Αφγανιστάν να τα είχαμε στείλει τα παιδιά μας. Πήγε φαντάρος, τίμησε την πατρίδα, σπούδασε και σκοτώθηκε γιατί οι πολιτικοί μας είναι εδώ για να τσεπώνουν μαζί με τους διαχειριστές του ΟΣΕ» είπε ο πατέρας και πρόσθεσε:

«Σκοτώσανε τα παιδιά μας και τώρα βγαίνουν και μας λένε διάφορα. Δεν ντρέπονται λιγάκι; Είμαστε εδώ δυόμισι μέρες και περιμένουμε και ακόμα το παιδί είναι αγνοούμενο. Που είμαστε; Σε πόλεμο; Σε πόλεμο είμαστε; Ήρθε η πρόεδρος της Δημοκρατίας και πετούσε λουλούδια στα καμένα βαγόνια, σε μπουζουξίδικο ήταν; Ήρθε ο άλλος και έδινε αίμα και χαζογελούσε στη Λάρισα; Όλοι ανύπαρκτοι είναι! Να παραιτηθούν!»

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9e%ce%ad%cf%83%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%b5-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-20%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%85-%ce%a4%ce%ac%cf%83%ce%bf%cf%85-%ce%97%cf%81/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.