Πέμπτη, Μαρτίου 30

ο κύριος Μάξιμος: Βγες βουλευτής και γίνε εκατομμυριούχος! 21 Μαΐου η κλήρωση για τους τυχερούς


Συντάκτης: κύριος Μάξιμος

Η τύχη μπορεί να χαμογελάσει στους υποψήφιους βουλευτές κομμάτων της αντιπολίτευσης, οι οποίοι μπορεί από τη μία στιγμή στην άλλη να γίνουν εκατομμυριούχοι.

Συνήθως, τα άστρα είναι ευθυγραμμισμένα – όπως λέει και ο Κυριάκος – για τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Φαίνεται όμως ότι στις ερχόμενες εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου,

αυτό θα αλλάξει.

Έτσι, ένας πολιτευτής που θα αποφασίσει να πολιτευτεί στις εκλογές με ψηφοδέλτιο κόμματος της αντιπολίτευσης και καταφέρει να εκλεγεί, μπορεί το ίδιο βράδυ, τα ξημερώματα για την ακρίβεια της 22ας Μαΐου, να γίνει εκατομμυριούχος.

Αυτό μπορεί να μοιάζει άδικο για τους βουλευτές που θα απαρτίζουν την κυβερνητική πλειοψηφία, οι οποίοι μάλιστα παραδοσιακά ξοδεύουν και τεράστια ποσά προκειμένου να εκλέγουν, αλλά τι να κάνουμε, σε αυτό τον κόσμο βασιλεύει η αδικία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .