Δευτέρα, Μαρτίου 6

Αγωνία για 23χρονη φοιτήτρια που αγνοείται ακόμη μετά το έγκλημα στα Τέμπη

Η οικογένεια της νεαρής κοπέλας που επέβαινε στο μοιραίο τρένο ψάχνει ακόμα απαντήσεις, έξι ημέρες μετά

Αγωνία για 23χρονη φοιτήτρια που αγνοείται ακόμη μετά το έγκλημα στα Τέμπη
Ολοκληρώθηκαν οι ταυτοποιήσεις των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ωστόσο η αγωνία για μία κοπέλα μόλις 23 ετών, που επέβαινε στο μοιραίο τρένο συνεχίζεται.

Η οικογένεια της νεαρής κοπέλας που επέβαινε στο μοιραίο τρένο ψάχνει ακόμα απαντήσεις, έξι ημέρες μετά. Το κορίτσι δε βρίσκεται ούτε στις λίστες των νεκρών, ούτε στις λίστες των τραυματιών.

Οι γονείς της 23χρονης έσπευσαν στη Λάρισα από τη βόρεια Ελλάδα ήδη από την περασμένη Τρίτη που έγινε το δυστύχημα. Έψαξαν τόσο στο νοσοκομείο όσο και στο σημείο της τραγωδίας, όμως μέχρι τώρα δεν έχουν βρει κανένα στοιχείο για το παιδί τους.

Περιμένουν εναγωνίως κάποια εξέλιξη, όσο οι μέρες περνούν μαρτυρικά.

 pronews.gr στο Instagram

Το κορίτσι φέρεται να ήταν στο βαγόνι που ήταν το κυλικείο, μαζί με ένα φιλικό ζευγάρι που εντοπίστηκε νεκρό.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/politiki-prostasia/agonia-gia-23xroni-foititria-pou-agnoeitai-akomi-meta-to-egklima-sta-tempi/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.