Σάββατο, Μαρτίου 4

Με χειροκίνητες μπάρες τα τρένα στο κέντρο της Αθήνας οι μπάρες σηκώνονται με τα χέρια από υπάλληλο του ΟΣΕ που οφείλει να βρίσκεται στο ίδιο σημείο επί 24 ώρες.

Ελλάδα χειρότερα και από Καμπούλ! Μέσα στην Αθήνα στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Παναγή Τσαλδάρη στον Ταύρο οι μπάρες σηκώνονται με τα χέρια από υπάλληλο του ΟΣΕ που οφείλει να βρίσκεται στο ίδιο σημείο επί 24 ώρες.
Με χειροκίνητες μπάρες τα τρένα στο κέντρο της Αθήνας

Η εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζουν οι σιδηρόδρομοι στην Ελλάδα, γίνονται αντιληπτοί σε καθημερινή βάση και το δυστύχημα στα Τέμπη ήταν η αφορμή να «φανερωθούν» όλες οι ατέλειες που υπάρχουν στο εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο.

Μέσα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών

Κωνσταντινουπόλεως και Παναγή Τσαλδάρη στον Ταύρο, οι μπάρες σηκώνονται με τα χέρια από υπάλληλο του ΟΣΕ που οφείλει να βρίσκεται στο ίδιο σημείο επί 24 ώρες.

Κάθε μέρα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος, πρέπει να ανεβάζει και να κατεβάζει τη μπάρα στο συγκεκριμένο σημείο προκειμένου να αποφευχθεί ατύχημα, καθώς πρόκειται για έναν πολυσύχναστο δρόμο με εκατοντάδες αυτοκίνητα σε καθημερινή βάση. Στην ουσία, και σε αυτό το σημείο, ο ανθρώπινος παράγοντας και μόνο κρίνει τη ζωή εκατοντάδων ανθρώπων, καθώς δεν έχει προβλεφθεί οποιοδήποτε ψηφιακό σύστημα, όπως γίνεται σε όλες τις χώρες του κόσμου.

 


 

 

https://www.zougla.gr/greece/article/me-xirokinites-mpares-ta-trena-sto-kentro-tis-a8inas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .