Παρασκευή, Μαρτίου 3

Τέμπη: «Υπάρχει κυβέρνηση μετά από αυτό; Η Κατίγκω πέταγε λουλούδια λες και είναι στα μπουζούκια και ο άλλος έδινε αίμα και χαζογελούσε»-Ξέσπασε πατέρας 26χρονου


Ξέσπασε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «T – Live», στον Alpha πατέρας ενός 26χρονου που ακόμα αγνοείται η τύχη του, καθώς δεν έχει ταυτοποιηθεί μεταξύ των νεκρών και η οικογένειά του είναι στο… σκοτάδι.

Όπως είπε- μεταξύ άλλων- ο πατέρας:

«Ήταν με τον φίλο του, τον Σωτήρη, που πήραν χθες τους γονείς του ότι βρήκαν την σορό του. Ήταν στο βαγόνι μετά το μπαρ. Δεν πρόλαβαν να σηκωθούν και μετά πήρε φωτιά. Τέτοιο φρικτό θάνατο ούτε στον χειρότερο εχθρό μου δεν εύχομαι

Να μην το ζήσει κανένας γονιός. Γύριζε από την Αθήνα κι είχαν μιάμιση ώρα καθυστέρηση. Του λέω σε ποια χώρα ζεις αγόρι μου που θα σου δώσουν αποζημίωση για την καθυστέρηση;

Πήγε να γνωρίσει τους γονείς της κοπέλας του. Θα έφευγαν τον Σεπτέμβριο στην Ισπανία για να δουλέψουν και έθαψαν τα όνειρα όλων των παιδιών».

Και συνέχισε ο ίδιος:

«Πήγε να τον πάρει ο αδερφός του 23.30 η ώρα και μου λέει κάτι γίνεται σοβαρό. Στην αρχή μας είπαν ότι έρχονται λεωφορεία με 275 άτομα και τελικά ήρθαν τρία και τα δύο είχαν 50 και το τρίτο 10 άτομα.
Ακόμα περιμένουμε στην Λάρισα και το παιδί είναι εξαφανισμένο. Εγώ στην μητέρα του τι θα πω όταν γυρίσω πίσω στην Θεσσαλονίκη; Στον αδερφό του τι θα πω; Ότι αγνοείται;».

Εξάλλου, ο ίδιος ξέσπασε κατά πάντων και κατά των πολιτικών, κυβέρνησης, Προέδρου της Δημοκρατίας και αρχηγού αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας να παραιτηθούν όλοι.

«Υπάρχει κυβέρνηση μετά από αυτό και δεν έχει παραιτηθεί;», διερωτήθηκε και συνέχισε: «Η πρόεδρος της Δημοκρατίας πετούσε λουλούδια στα καμένα βαγόνια, σε μπουζουξίδικο είμαστε; Ο άλλος –μην τον χαρακτηρίσω- έδινε αίμα και χαζογελούσε;».

«Οι διαχειριστές γιατί δεν έκαναν μια συνέντευξη Τύπου, δεν έκλειναν τις γραμμές, αλλά έπαιρναν κανονικά τον μισθό τους… Τα ρίχνουν όλα σε έναν μεθύστακα στη Λάρισα», είπε επίσης ο πατέρας του 26χρονου, που με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .