Παρασκευή, Μαρτίου 17

Γιώργος Κυρίτσης για Έλενα Ακρίτα: «Είμαστε μαζί 32 χρόνια και είμαι ακόμα ερωτευμένος»

 Γιώργος Κυρίτσης για Έλενα Ακρίτα: «Είμαστε μαζί 32 χρόνια και είμαι ακόμα ερωτευμένος»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε ο σεναριογράφος του «Γλυκάνισου», Γιώργος Κυρίτσης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Έλενα Ακρίτα.

«Είμαστε 32 χρόνια μαζί αισίως», είπε αρχικά ο Γιώργος Κυρίτσης.

Στη συνέχεια όταν τον ρώτησαν αν είναι ακόμα ερωτευμένος απάντησε καταφατικά. «Δεν το συζητάω. Πρέπει να ρωτήσετε την κυρία Ακρίτα να σας πει το μυστικό. Είναι πολύς ο χρόνος. Όταν δύο άνθρωποι είναι 32 χρόνια μαζί σημαίνει ότι

κάτι έχουν βρει», είπε ο Γιώργος Κυρίτσης.

Παράλληλα, ο Γιώργος Κυρίτσης αναφέρθηκε και στον αγώνα τον ηθοποιών απέναντι στην κυβέρνηση που υποβαθμίζει τα πτυχία τους.

«Πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από τον Ζιλ Ντασέν από τον Μιχάλη Κακογιάννη, από τον Μίνω Βολανάκη γιατί τους είπα ψέματα ότι τελείωσα σχολή. Τελείωσα μια σπουδαία σχολή σαν του Κατσέλη. Τρία χρόνια από το πρωί ως το βράδυ ήμασταν εκεί. Δεν μπορείς να μου λες ότι δεν τελείωσα τίποτα», δήλωσε.

 

Govastiletto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.