Πέμπτη, Μαρτίου 2

Παιδί συγχωριανού και φίλου ο αγνοούμενος μηχανοδηγός της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας 62

Τελειόφοιτος της σχολής μηχανοδηγών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ της κλάσης του 2019 και πτυχιούχος του Τ.Ε.Ι Πειραιά στο τμήμα Μηχανολογίας, ο 30χρονος Δημήτρης Μασσαλής, με καταγωγή από τη Μπαμπίνη Ξηρομέρου, (χωριό της γυναίκας μου), ο  οδηγός της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας 62, η οποία αργά χθες το βράδυ συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο 63503.

Ο Δημήτρης και ο  μικρότερος αδελφός του από μικρά παιδιά ακολουθούσαν τους γονείς τους στις συχνές επισκέψεις στο χωριό του πατέρα τους. Συνομήλικοι των γιών μου  και  των ανιψιών μου κάθε καλοκαίρι και Πάσχα , όπως όλα τα παιδιά του χωριού γινόταν μια  παρέα και συμμετείχαν σε όλες τις εκδηλώσεις. Μάλιστα ο Δημήτρης πολλές φορές κάλυπτε  την θέση του τερματοφύλακα στην ομάδα του χωριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το όνομα του μηχανοδηγού μέχρι αυτή την ώρα βρίσκεται στη λίστα με τους αγνοούμενους της τραγωδίας, με τις έρευνες για τον εντοπισμό τόσο του ίδιου όσο και των υπολοίπων, στα συντρίμμια του επιβατικού τρένου να συνεχίζονται. Από την άλλη 36 σοροί εξακολουθούν να παραμένουν χωρίς ταυτότητα στο νοσοκομείο της Λάρισας, με τους δικούς τους να καλούνται πλέον να τους αναγνωρίσουν ακόμα και με την μέθοδο του DNA.

Χριστόφορος Ευθυμίου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .