Παρασκευή, Μαρτίου 17

Παίζει το τελευταίο χαρτί του ο Μητσοτάκης: Αύξηση του κατώτατου μισθού στα 780 μικτά

Η αύξηση της τάξεως του 9,4% θα τεθεί σε ισχύ από 1η Απριλίου

ΕΚ - Μητσοτακης Χατζηδακης

Τα προεκλογικά… δώρα επιστρατεύει η κυβέρνηση Μητσοτάκη προκειμένου να κατευνάσει τη λαϊκή δυσαρέσκεια, που πλέον καταγράφεται και στις δημοσκοπήσεις. Αυτήν τη φορά, παίζει το (τελευταίο της; ) χαρτί του κατώτατου μισθού.

Έτσι, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε σήμερα την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 780 ευρώ μικτά, ήτοι αύξηση 9,4%, που θα τεθεί σε ισχύ από 1η Απριλίου. Διευκρινίζεται ότι η αύξηση θα συμπαρασύρει τα επιδόματα ανεργίας και όλες τις παροχές που συνδέονται

με τον κατώτατο μισθό.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες ο ίδιος ο Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε ότι κατώτατος μισθός μετά την αύξηση δεν θα φτάσει τελικά τα 800 ευρώ στον ιδιωτικό τομέα, ξεχνώντας επίσης να διευκρινίσει ότι τα «καθαρά» χρήματα που θα πληρώνονται οι εργαζόμενοι, θα είναι λιγότερα από τα 800 ευρώ, ανάλογα και με τις κρατήσεις.

 https://www.koutipandoras.gr/article/paizei-to-teleftaio-charti-tou-o-mitsotakis-afxisi-tou-katotatou-misthou-sta-780-mikta/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.