Τετάρτη, Μαρτίου 22

«Bέλη» και από Μουτσινά για τη συνέντευξη Μητσοτάκη στον Θεοδωράκη!

Νίκος Μουτσινάς : «Παρόλα αυτά δεν κατάλαβα τον λόγο που έδωσε τη συνέντευξη. Θα ήθελα να καταλάβω τον λόγο. Για ποιο λόγο έγινε αυτή η συνέντευξη;».
«Δεν πιστεύω ότι θα απαντούσε έτσι στην κόρη του!»

Αμηχανία επικρατεί στον ΣΚΑΙ με τον Νίκο Μουτσινά, όπως όπως έγινε γνωστό δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον σταθμό του Φαλήρου. Ο γνωστός παρουσιαστής επανήλθε σήμερα με βέλη κατά του πρωθυπουργού, μετά από την συνέντευξη που παραχώρησε στον Σταύρο Θεοδωράκη και η οποία όχι μόνο δεν έκανε νούμερα, αλλά έγινε αντικείμενο χλευασμού και αρνητικών σχολίων μετά την στάση που κράτησε ο ίδιος για την τραγωδία στα Τέμπη. 

«Δόθηκε μία συνέντευξη. Εγώ θα του πρότεινα να βγαίνει πιο συχνά. Ναι, καταλαβαίνεις ότι είναι άνθρωπος. Δεν ξέρω τι είδος. Κάπως μιλάει» σχολίασε ο Μουτσινάς και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αδιανόητη απάντηση του Μητσοτάκη προς την Ευδοκία Τσαγκλή που κατάφερε να βγει ζωντανή από το τρένο, λέγοντάς της ότι πρέπει και εκείνη «να βάλει πλάτη» για μια… καλύτερη χώρα.

«Σε σχέση με το να βάλει πλάτη δεν κατάλαβα τι εννοεί. Δεν ξέρω τι σημαίνει. Μα να μη φύγει από τη χώρα, γιατί; Θα μείνουμε επειδή είμαστε από την Ελλάδα; Μα την έχουμε φτιάξει τη χώρα με έναν τρόπο που θες να φύγεις. Παλιά φεύγανε πιο πολύ. Περνάγανε δύσκολα έξω, γυρνάνε και η πατρίδα έχει γίνει… πανικός» ανέφερε ο παρουσιαστής και πρόσθεσε: «Θεωρώ λίγο άτοπο, δεν μπορεί να βάλει κάποιος πλάτη με τη ζωή του. Μιλάνε σύμφωνα με το συγκεκριμένο. Δεν έχεις πια πλάτη από τα βάρη. Έχει γίνει κουβάρι. Ναι, εγώ δεν πιστεύω ότι θα έλεγε έτσι στην κόρη του. Θα της έλεγε ‘φύγε κορίτσι μου’. Κάθε γονιός. Και επίσης των περισσοτέρων πολιτικών τα παιδιά είναι στο εξωτερικό. Τυχαίο; Εμ δε νομίζω…».

Ο παρουσιαστής σχολίασε και την απάντηση του Μητσοτάκη περί «αυτονόητης» παραίτησης του υπουργού Κώστα Αχ. Καραμανλή για την οποία είπε στη συνέντευξη «αλλά ας του το αναγνωρίσουμε», ενώ για τη δική του περίπτωση απέκλεισε μια τέτοια εξέλιξη. «Τώρα όπως καταλάβαμε όταν ρωτήθηκε για τον κύριο Καραμανλή είπε ‘το αυτονόητο συζητάμε’. Το αυτονόητο συζητήσαμε, δύο δευτερόλεπτα πριν: ‘σκεφτήκατε να παραιτηθείτε’, ‘όχι καθόλου’. Το πήγε λίγο στο συναίσθημα, μας έφερε λίγο πάλι μπροστά μας τις εικόνες. Μας δήλωσε το πόσο δύσκολα το βίωσε. Είναι ανθρώπινο, αλλά δε μας νοιάζει. Έκανε μία περιγραφή να χτυπήσει λίγο το συναίσθημα. Από εκεί και πέρα δεν έχει δώσει και πάρα πολλές απαντήσεις» ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς και πρόσθεσε με καυστικό ύφος: «Παρόλα αυτά δεν κατάλαβα τον λόγο που έδωσε τη συνέντευξη. Θα ήθελα να καταλάβω τον λόγο. Για ποιο λόγο έγινε αυτή η συνέντευξη;».

 newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .