Τετάρτη, Μαρτίου 1

Κώστας Κόκλας: Η ηλικία, η καταγωγή, η σχέση με την πρώην σύζυγό του, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και η εξομολόγηση για τις απιστίες

Μάθετε λεπτομέρειες για τη ζωή και την καριέρα του Κώστα Κόκλα!
Κώστας Κόκλας: Η ηλικία, η καταγωγή, η σχέση με την πρώην σύζυγό του, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και η εξομολόγηση για τις απιστίες Κώστας_Κόκλας

Ο Κώστας Κόκλας είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το ρόλο του στη θρυλική σειρά, «Εγκλήματα» που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 από το 1998-2000 και σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν και πολλές άλλες επιτυχίες στην τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Αν θέλετε να μάθετε λοιπόν την ηλικία του , την καταγωγή του, για τη σχέση με την πρώην σύζυγό του, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την εξομολόγηση για τις απιστίες, συνεχίστε να διαβάζετε!

Κώστας Κόκλας: Όσα δεν γνωρίζετε

Εικόνα
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΛΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
  • Ο Κώστας Κόκλας γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου του 1966.
  • Είναι 56 ετών.
  • Κατάγεται από το όμορφο νησί της Ζακύνθου.
  • Είναι Έλληνας ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός λόγω της συμμετοχής του στην τηλεοπτική σειρά «Εγκλήματα».
  • Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Βεάκη.
  • Για τους γονείς του, έχει αναφέρει σε συνέντευξή του: «Η μαμά μου ήταν μοδίστρα. Τότε δεν υπήρχαν μαγαζιά έρχονταν γυναίκες και έκαναν πρόβα και τις θαύμαζα και έμαθα να τις αγαπάω! Η μητέρα μου έραβε ο πατέρας μου μαστόρευε και τα βράδια έπαιζε μαντολίνο».
  • Έχει συμμετάσχει σε πολλές σειρές, παραστάσεις και ταινίες. Μεταξύ αυτών: «Η Τούρτα της Μαμάς», «Εγκλήματα», «Οι Βασιλιάδες», «Όσο Έχω Εσένα», «Κάτι χωρισμένα παλικάρια», «Οι Συμμαθητές», «Μοντέρνα Οικογένεια», «Δια Ταύτα», «Παιδική χαρά», «Λατρεμένοι μου γείτονες», «Το Κόκκινο Δωμάτιο», «Εμείς κι Εμείς», «Τζιβαέρι», «Βότκα πορτοκάλι», «Φεύγα», «Έρωτας Μετά», «Safe Sex», «Η ζωή που δεν έζησα», «Είσαι το ταίρι μου», «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη», «Εντιμότατοι κερατάδες», «Λόγω τιμής», «20 χρόνια μετά», «Οι Δύο Ορφανές», «Οι τελευταίοι εγγονοί», «Παράθυρο στον ήλιο», «Απών», «Σαμπουάν», «Βαμμένος Ήλιος», «Cheek to Cheek», «Στρίβειν δια του αρραβώνος», «Camera Café», «Ελλάς το μεγαλείο σου», «Ελιές Θρούμπες», «Όλα στην ταράτσα», «Έρωτας με επιδότηση Ο.Γ.Α.», «30 μέρες αγωνίας», «Πολυθρόνα για τρεις» και «Το Δις Εξαμαρτείν».

Μάθετε ακόμα: Στέλιος Μάινας: Η ηλικία και οι σπουδές του ηθοποιού που θα δούμε στον “Σασμό”

Κώστας Κόκλας: Η σχέση με την πρώην σύζυγό του και ο γιος τους

Εικόνα
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΛΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Κώστας Κόκλας χώρισε το 2014 με την Κατερίνα Σούλη, αδερφή του γνωστού διακοσμητή και παρουσιαστή, Σπύρου Σούλη. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο, ο οποίος είναι σήμερα 14 ετών.

Παρόλο που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, διατηρούν άριστες σχέσεις και υπάρχει μεταξύ τους αμοιβαία εκτίμηση.

Όταν ο ηθοποιός είχε βρεθεί καλεσμένος στο «Στούντιο 4» είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για την πρώην σύζυγό του.

 «Έχουμε δέκα χρόνια που χωρίσαμε, δεν βάλαμε ποτέ μπροστά το ότι είμαστε χωρισμένοι. Δεν υπάρχουν κάποιες συνθήκες να κρατήσεις αυτές τις σχέσεις με πρώην. Από το πρωί που ξυπνάς, μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθείς έχεις το περιθώριο να διαμορφώσεις τις συνθήκες», είχε αναφέρει ο Κώστας Κόκλας.

Και στη συνέχεια, είχε συμπληρώσει: «Έχουμε αδυναμίες, αλλά υπερισχύει η αγάπη για το παιδί, η αγάπη για τον άνθρωπο που είχες επιλέξει για να μοιραστείς πράγματα από τη ζωή σου, να τον εμπιστευτείς γιατί ξέρει για σένα πράγματα που δεν τα ξέρει κανείς άλλος. Δεν έχω πάψει ποτέ κάθε μέρα να είμαι εκεί, δίπλα στο παιδί και δίπλα στον άνθρωπο με τον οποίο απέκτησα ένα παιδί».

Εικόνα
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΛΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Επίσης, ο ηθοποιός είχε μιλήσει για την προσωπική του ζωή και είχε ξεκαθαρίσει πως δεν βρίσκεται σε κάποια σχέση: «Δεν έχω κάποια σχέση. Έχω κάνει δυο γάμους, έχω κάνει το παιδί μου, τα έχω ολοκληρώσει. Δεν θα ήθελα να βάλω έναν άνθρωπο στη διαδικασία μιας νέας σχέσης, αν δεν ήμουν εγώ έτοιμος. Μια – δυο φορές που πήγα να το κάνω, ήταν λάθος».

Ενώ, η Κατερίνα Σούλη, είχε αναφέρει στο περιοδικό «ΟΚ!» για το χωρισμό της από τον Κώστα Κόκλα: «Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, σαφώς και κάποια πράγματα αλλάζουν. Αλλά έχουμε μία όμορφη και πολιτισμένη σχέση. ‘Εχουμε περάσει υπέροχες στιγμές μαζί, έχουμε νιώσει ωραία συναισθήματα και πάνω από όλα μοιραζόμαστε την ευθύνη ενός παιδιού που λατρεύουμε και οι δύο. Εξακολουθεί να αγαπάει ο ένας τον άλλον και θα είμαστε πάντα οικογένεια. Σε εμάς δεν υπήρχαν εντάσεις. Όταν δύο άνθρωποι επιλέγουν να μην είναι πια μαζί, δεν υπάρχει λόγος να προκληθεί θυμός και οργή. Θέλω να είμαστε και οι δυο καλά και πάνω απ’ όλα να είναι καλά το παιδί μας. Και νομίζω ότι τα έχουμε καταφέρει».

Όσον αφορά στο πώς αντέδρασε ο γιος τους, Δημήτρης, όταν του ανακοίνωσαν το χωρισμό τους, ο Κώστας Κόκλας είχε δηλώσει στη «Reallife»: «Ψύχραιμα μπορώ να πω. Μας έχει και τους δύο, αλλά όχι στο ίδιο σπίτι. Τα παιδιά θέλουν να έχουν τους δικούς τους κοντά τους, δεν τους ενδιαφέρει τι κάνουν στο κρεβάτι τους ή αν ζουν ξεχωριστά. Παίρνει πολλή αγάπη και από τους δυο μας ο Δημήτρης, βλέπει ότι είμαι κοντά τους και ότι στηρίζω και τη μητέρα του και τον ίδιο με όλη μου τη δύναμη. Το γεγονός ότι χώρισα με την Κατερίνα δεν αλλάζει ότι είναι πάντα η μάνα του παιδιού μου. Είναι οικογένειά μου κι ας μην προχωράμε μαζί».

Εικόνα
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΛΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Όπως θα παρατηρήσετε, ο Κώστας Κόκλας μοιάζει πολύ με το γιο του και συχνά μάλιστα δημοσιεύει στιγμιότυπα μαζί του. Στο παρελθόν, ο ηθοποιός είχε εξομολογηθεί πως είχαν «χάσει» με την πρώην σύζυγό του ένα παιδί και πως θα ήθελε να έχει αποκτήσει ένα ακόμα παιδί.

«Θα ήθελα να έχω παραπάνω από ένα παιδιά. Το ένα παιδί είναι λαχτάρα. Θα ήθελα ο Δημήτρης να έχει μια παρέα. Δεν ήμασταν τόσο τυχεροί, γιατί είχαμε “χάσει” ένα παιδί πριν με την Κατερίνα και δεν μπορέσαμε να του κάνουμε αδελφάκι. Το είχαμε “χάσει” δύο χρόνια πριν από τον Δημήτρη. Τώρα, δεν ξέρω τι θα γίνει στη πορεία της ζωής. Αυτή τη στιγμή δεν νιώθω την ανάγκη να κάνω άλλο ένα παιδί, ούτε μου περνάει από το μυαλό», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο ηθοποιός στο περιοδικό «Λοιπόν».

Κώστας Κόκλας: Η απώλεια που τον στιγμάτισε

Ο Κώστας Κόκλας είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν μία φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια, στην οποία πόζαρε αγκαλιά με τη μητέρα του.

«Το στρωμένο σου χαλί τα Χριστούγεννα ….η λιακάδα από το χαμόγελό σου την άνοιξη…η υπομονή σου στο μπαλκόνι τα καλοκαίρια… όλα μου λείπουν…», είχε αναφέρει ο ίδιος στην ανάρτησή του, ενώ η αδελφή του, Κατερίνα Κόκλα είχε σχολιάσει: «10 χρόνια. Λες και ήταν χθες. Μας έφυγαν όλοι μαζί…».

Εικόνα
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΛΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Κώστας Κόκλας: Η εξομολόγησή του για τις απιστίες

Εικόνα
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΛΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Κώστας Κόκλας δεν είχε διστάσει στο παρελθόν να παραδεχτεί πως έχει απατήσει. Συγκεκριμένα, είχε εξομολογηθεί:

«Είμαι… σχεσάκιας για χρόνια, αλλά όταν ξεθωριάζει ο έρωτας, “παίζω” αλλού, τι να κάνω;”, είχε πει ο Κώστας Κόκλας επισημαίνοντας: «Έχω κάνει τρεις μεγάλες σχέσεις: η μία κράτησε επτά χρόνια, η άλλη τέσσερα και η τρίτη περίπου δέκα, με την Κατερίνα που κάναμε και παιδί.

Στα 30 χρόνια, έμεινα πιστός για μεγάλα διαστήματα, αλλά όταν θάμπωνε κάπως η αγάπη, είχα την ανάγκη να “είμαι” και αλλού».

Και στην ερώτηση αν υπήρξε άπιστος στον γάμο του, είχε πει: «Μόνο όταν εντάθηκε η φθορά του έρωτά μας».

Κώστας Κόκλας: Το καρδιακό περιστατικό που υπέστη

Ο γνωστός ηθοποιός υπέστη πριν από χρόνια έμφραγμα -πάνω στη σκηνή του θεάτρου- λόγω των πολύ υψηλών τιμών χοληστερίνης που είχε. Οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε stend –δηλαδή μπαλονάκι-. Η περιπέτεια με την υγεία του είχε αίσιο τέλος, ωστόσο θα πρέπει να προσέχει τη διατροφή και τις συνήθειές του.

«Ήξερα πως ο πατέρας μου είχε υψηλή χοληστερίνη και τριγλυκερίδια. Εγώ είχα 250 – 300 χοληστερίνη. Μου έλεγε ο γιατρός ότι πρέπει να προσέχω, αλλά επειδή δεν είναι κάτι που έχει συμπτώματα, κάνεις πως δεν το ακούς», είχε αποκαλύψει ο Κώστας Κόκλας.

Εικόνα
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΛΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

«Ήμουν τυχερός που μου συνέβη το περιστατικό καρδιάς στο θέατρο και όχι στον ύπνο μου. Ήμουν με τους συναδέλφους μου στο θίασο όταν έγινε το περιστατικό: άλλη με ξεμάτιαζε, άλλη με πείραζε για το τι έφαγα… Δεν καταλαβαίνεις αμέσως τι συμβαίνει, ούτε είναι κοινά τα συμπτώματα με άλλους. Εγώ ένιωσα σαν να έχω πάθει ψύξη. Είχα έλλειψη διάθεσης να ανέβω στη σκηνή, μετά ένιωσα δύσπνοια και αργότερα είχα επίμονο πόνο στο στέρνο. Ήταν τόσο δυνατός που κατάλαβα πως κάτι μου συμβαίνει.

Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα αν έχω αλλάξει διατροφή λόγω περιστατικού ή λόγω ηλικίας. Έτρωγα μπέργκερ, σουβλάκια, πλέον μου αρέσουν άλλες γεύσεις. Κατάφερα να ρίξω τη χοληστερίνη με τα φάρμακα. Δεν έχω κόψει εντελώς το κάπνισμα, δεν το έχω καταφέρει. Νιώθω άσχημα που καπνίζω», είχε αναφέρει επίσης ο ηθοποιός.

 https://bestofyou.gr/celebrity-news/kostas-koklas-i-ilikia-i-katagogi-i-shesi-me-tin-proin-syzygo-toy-problima-ygeias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .