Πέμπτη, Μαρτίου 2

Τόνια Σωτηροπούλου: «Η μητρότητα δεν είναι μακριά, θέλω να συμβεί»

Ενώ πρόσθεσε πως ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ένα υπέροχο πρότυπο
tonia-sotiropoulou-432423
Η Τόνια Σωτηροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια, το ενδεχόμενο της μητρότητας αλλά και το άγχος του χρόνου που περνά.

Μιλώντας στο περιοδικό Hello, είπε για τον σύζυγό της: «Ο Κωστής είναι σπουδαίος άνθρωπος και δεν το λέω επειδή είναι ο σύντροφός μου, αντικειμενικά είναι ένα υπέροχο πρότυπο. Είναι ευαίσθητος, ειλικρινής, δίκαιος και λογικός. Έχω κερδίσει και κερδίζω πολλά κάθε μέρα μαζί του. Διαπιστώνω μάλιστα ότι μοιάζουμε στον άνθρωπό μας όσο περνά ο καιρός. Μαζί του έχω μάθει να είμαι πιο ψύχραιμη και να μπαίνω λίγο πιο εύκολα στη θέση του άλλου. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που βρήκαμε ο ένας τον άλλο».
kostis_maravegias

Αναφορικά με το θέμα της μητρότητας, η Τόνια Σωτηροπούλου απάντησε: «Δεν είναι μακριά. Δεν είναι αυτοσκοπός αλλά είναι κάτι που θέλω να συμβεί. Δεν είναι ο στόχος μου για αύριο αλλά θέλω να έρθει στη ζωή μας. Έχουμε πολλή αγάπη να δώσουμε και θα το κάνουμε κάποια στιγμή».

Για τον χρόνο που περνά, σχολίασε: «Μου αρέσω περισσότερο τώρα που μεγαλώνω από τη μία και από την άλλη, γυρίζοντας το βλέμμα πίσω, στα 20 και κάτι, σκέφτομαι: στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα. Θα έκανα σίγουρα κάποια πράγματα διαφορετικά. Μου αρέσει που είμαι πια γυναίκα και όχι κορίτσι, που είμαι ενήλικη. Μου αρέσει που δεν μπορώ να ξενυχτήσω, γιατί αισθάνομαι πως θα χάσω τη μέρα και πάνω απ’ όλα που δεν σκορπίζομαι. Αντιλαμβάνομαι πιο πολύ την αξία του χρόνου, σέβομαι τις στιγμές μου και τις μοιράζομαι μόνο εκεί όπου θέλω».
Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.