Κυριακή, Μαρτίου 26

Παμμακεδονικές Ομοσπονδίες: «ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ!»

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Έχουμε δυναμική συνέχεια στις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η απόφαση ακύρωσης των τριτανακοπών από το Πρωτοδικείο Φλώρινας και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων με μια ανακοίνωση κόλαφο, καλεί τους Έλληνες πολίτες να αφήσουν όσα ξέρουν, να ξεχάσουν τις όποιες κομματικές παρωπίδες και να ψηφίσουν ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ! Αυτό δηλαδή που θα έπρεπε να είχε γίνει ήδη από το 2019, αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Έτσι, η Ομοσπονδίες των Μακεδόνων τονίζουν:

«Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 το πρωτοδικείο Φλώρινας με απόφασή του απέρριψε την ανακοπή, την τριτανακοπή και τις πρόσθετες παρεμβάσεις που έγιναν, στην δικάσιμο της 2ας Φεβρουαρίου 2023, κατά της αναγνώρισης σλαβικού σωματείου με επωνυμία «Κέντρο Μακεδονικής γλώσσας στην Ελλάδα». Η απόφαση, βασιζόμενη κυρίως στην Συμφωνία των Πρεσπών, νομιμοποιεί, εντός Ελλάδος,  την διδασκαλία της σλαβικής  γλώσσας του γειτονικού κράτους, που την ονομάζουν ανιστόρητα  «Μακεδονική». Γίνεται πλέον κατανοητό, και στον πλέον δύσπιστο, ότι σύμφωνα με την Συμφωνία των Πρεσπών εκτός της νομιμοποίησης διδασκαλίας «Μακεδονικής γλώσσας» διαφορετικής από την αρχαία Ελληνική, πού ήδη έγινε με την παραπάνω απόφαση, αύριο θα επιχειρηθεί η νομιμοποίηση σλαβικής «Μακεδονικής» μειονότητας εντός Ελλάδος, με ορατή πλέον και την πιθανότητα υλοποίησης του σκοπιανού ιδεολογήματος της «Μεγάλης Μακεδονίας» που θα συμπεριλαμβάνει και Ελληνικά εδάφη. Δεν εξηγείται διαφορετικά η επιλογή του «Βόρεια» στην ονομασία του γειτονικού κράτους που παραπέμπει στην ένωση με την «Νότια», την πραγματική Μακεδονία, σε ένα κράτος με επίσημη γλώσσα και ιθαγένεια την σλαβική  «Μακεδονική». Δυστυχώς, αρχηγοί κομμάτων, βουλευτές, κομματικά στελέχη και  δημοσιογράφοι, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, ενώ γνωρίζουν τα παραπάνω αποφεύγουν να μιλήσουν για να μην κακολογήσουν την Συμφωνία των Πρεσπών και χάσουν τις καλά αμειβόμενες θέσεις τους.

Επειδή η σλαβοποίηση του σύγχρονου Μακεδονικού Ελληνισμού και ο κίνδυνος απόσχισης της Μακεδονίας από τον Ελληνικό κορμό, που υποβοηθείται από την Συμφωνία των Πρεσπών, δεν αφορά μόνον εμάς τους Μακεδόνες, αλλά όλους τους Έλληνες, καλούμε όλους όσους νιώθουν Έλληνες και όχι κομματικοί οπαδοί, στις επερχόμενες εκλογές, να ψηφίσουν με πατριωτικά και όχι με κομματικά κριτήρια».makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.