Τρίτη, Μαρτίου 14

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από την Δ. Αυγέρη! ΔΙΟΡΙΣΑΝ αρχαιολόγο ως …αναπληρώτρια διοικήτρια στο νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα»

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη που έκανε η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη. Σε  ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμ...

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη που έκανε η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη.

Σε  ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η κ. Αυγέρη αναφέρει ότι την επομένη του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, όταν οι χώρες θρηνούσε ανθρώπινες ζωές κυρίως νέων παιδιών η κυβέρνηση Μητσοτάκη τοποθετούσε στην θέση της αναπληρώτριας διοικήτριας του νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα» της δυτικής Αττικής μια…αρχαιολόγο η οποία ήταν υποψήφια με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του 2019!

Μάλιστα, η κ. Αυγέρη φέρνει στο φως και τα σχετικά έγγραφα της πρόσληψης τα οποία υπογράφουν ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και η υφυπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.

Όπως φαίνεται σε αυτή τη χώρα έχουν βαλθεί να μας ξεκάνουν γιατί δεν μπορούμε να νιώσουμε ασφάλεια ούτε ότι αφορά το βασικό αγαθό που είναι η υγεία!

Δείτε τι έγραψε στην ανάρτησή της η κ. Αυγέρη:
«#Τέμπη
#Δυστύχημα
#Μητσοτάκης
#Εγκλημα
Δεν είναι ατύχημα!
Την επομένη της τραγωδίας των Τεμπών(1/3/2023) με υπογραφή Πλεύρη- Γκάγκα διορίζεται στη θέση της αναπληρώτριας διοικήτριας του Γ.Ν. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ «Αγία Βαρβάρα» αρχαιολόγος -υποψήφια της ΝΔ στις εκλογές του 2019!
-Φωτογραφία 1, η αρχαιολόγος-πολιτεύτρια στον Δυτικό Τομέα- μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε προεκλογική εξόρμηση στο Αιγάλεω, τον Μάιο του 2019!
-Φωτογραφία 2, ως γαλάζια υποψήφια στον Δυτικό Τομέα.
-Φωτογραφία 3, όταν ο Κωστής Χατζιδάκης στήριζε την υποψηφιότητά της με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ χαρακτηρίζοντάς την «κόσμημα»!
Φωτογραφίες 4-5, ο διορισμός της την 1η Μαρτίου 2023 με τις υπογραφές Πλεύρη και Γκάγκα ως αναπληρώτριας διοικήτριας του νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα»!
Και υποκριτές και αμετανόητοι!
Αυτά. Τίποτα άλλο!»

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.