Τετάρτη, Μαρτίου 8

ΑΛΗΤΗ, ΠΡΟΔΟΤΗ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ – ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟ! “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ” ΕΙΠΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

Λίγες ημέρες πριν απ' το έγκλημα.

Καραμανλής :Είναι ντροπή -και ντρέπομαι- που θέτετε θέματα ασφαλείας και θα ήθελα να ανακαλέσετε αμέσως. Είναι ντροπή όταν σας εξήγησα -και το ξαναλέω- ότι το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι ΥΔΥ, διασφαλίζουμε την ασφάλεια».

karamanlis-metro

Ο Κώστας Καραμανλής, αφού έπαιξε το θέατρό του στον τόπο του εγκλήματος, ήτοι στα Τέμπη, αφού έριξε τα ψεύτικα δάκρυα, υπέβαλλε την παραίτησή του.

Μια παραίτηση που μπορεί να έγινε για λόγους ευθιξίας, αλλά οι λόγοι… καρέκλας φαίνεται ότι είναι πιο σημαντικοί. Έτσι όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου «δεν υπάρχει πρόθεση να μην είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές»!

Δηλαδή θα βρίσκεται κανονικά στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών 2023 ο Κώστας Αχ. Καραμανλής.

«Όταν συμβαίνει κάτι τόσο τραγικό, δεν είναι δυνατόν να συνεχίζουμε σαν να μην συνέβη. Είμαι λίγα χρόνια στην πολιτική, αλλά θεωρώ απαραίτητο στοιχείο της Δημοκρατίας μας οι πολίτες της χώρας μας να εμπιστεύονται το πολιτικό σύστημα. Αυτό λέγεται πολιτική ευθύνη» σημείωσε ο κ. Καραμανλής και συνέχισε:

«Γι’ αυτό το λόγο, δηλώνω την παραίτησή μου από τη θέση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών. Είναι αυτό που νιώθω καθήκον μου να πράξω ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των ανθρώπων που έφυγαν τόσο άδικα και αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τα διαχρονικά λάθη του ελληνικού κράτους και του πολιτικού συστήματος».

Όλα αυτά έγιναν “σκόνη” στο μυαλό αυτού του κτήνους που όπως φαίνεται θα είναι στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας! Ο καθένας ας πράξει αυτό που λέει η καρδιά του. Απλά τον παραδίδουμε στον κόσμο

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%91%ce%9b%ce%97%ce%a4%ce%97-%ce%a0%ce%a1%ce%9f%ce%94%ce%9f%ce%a4%ce%97-%ce%9a%ce%91%ce%a1%ce%91%ce%9c%ce%91%ce%9d%ce%9b%ce%97-%ce%9c%ce%91%ce%a5%ce%a1%ce%9f-%ce%a3%ce%a4%ce%9f%ce%9d-%ce%91/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .