Σάββατο, Μαρτίου 11

Μάνος όπως Πορτοσάλτε: Βολεμένοι στο Δημόσιο όσοι απέργησαν για τα Τέμπη (βίντεο)

Μάνος όπως Πορτοσάλτε: Βολεμένοι στο Δημόσιο όσοι απέργησαν για τα Τέμπη (βίντεο)

Σε μια ακόμη επίθεση κατά των εργαζόμενων στο Δημόσιο, και μάλιστα σε μία τραγική συγκυρία για την χώρα, προχώρησε ο (θαυμαστής του Κυρ. Μητσοτάκη και του Άρη Πορτοσάλτε) Στέφανος Μάνος.

Με βίντεο του στο tik tok ο υπουργός του πατρός Μητσοτάκη, χωρίς καμία ενσυναίσθηση, επιτέθηκε με σφοδρότητα σε όσους απέργησαν χθες για το έγκλημα των Τεμπών. Υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για «όσους είναι βολεμένοι στο Δημόσιο, όσους έχουν κάποια μονιμότητα, 

δεν αξιολογούνται και όσοι δεν απολύονται Και ταλαιπωρούν όλους τους υπόλοιπους»!!!!!!

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Στ.Μάνος πριν μερικές εβδομάδες δεν φείσθηκε συγχαρητηρίων για τον Κυρ. Μητσοτάκη με αφορμή τα εγκαίνια της… μακέτας του νέους Αρχαιολογικού Μουσείου της Αθήνας.  “Στο στέμμα της Αθήνας θα προστεθεί ένα αξεπέραστο διαμάντι. Το νέο αρχαιολογικό Μουσείο (ΕΑΜ) είμαι βέβαιος ότι θα γίνει διεθνής προορισμός. Συγχαρητήρια κύριε Πρωθυπουργέ!”, έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter.

https://www.aftodioikisi.gr/paraskinia/manos-opos-portosalte-volemenoi-sto-dimosio-osoi-apergisan-gia-ta-tempi-vinteo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .