Τετάρτη, Μαρτίου 8

Ο Χρήστος Ζαμπούνη έχασε στα Τέμπη τον ανιψιό του, Σωτήρη - «Πάει Χρήστο. Εξαϋλώθηκε»


Σε μία συγκινητική ανάρτηση που έκανε στο Instagram, ο εκδότης δημοσίευσε μια εικόνα από την κηδεία του ανιψιού του και έγραψε στη λεζάντα «Όταν χάνεται το αίμα σου» 

Ο Χρήστος Ζαμπούνης είναι ένας από τους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη, καθώς έχασε το σιδηροδρομικό δυστύχημα με τους 57 νεκρούς τον ανιψιό του

Σε μία συγκινητική ανάρτηση που έκανε στο Instagram, δημοσίευσε μια εικόνα από την κηδεία του ανιψιού του και έγραψε στη λεζάντα «Όταν χάνεται το αίμα σου», τίτλος από το άρθρο που έγραψε για την εθνική τραγωδία.

Όπως ανέφερε, «η σορός του ανιψιού μου δεν ανευρέθη και έπρεπε ο πρώτος μου εξάδελφος να μεταβεί στην Λάρισα, για να υποβληθεί σε τεστ D.N.A., ούτως ώστε να ταυτοποιηθεί μέλος του σώματος του υιού του, το οποίο σώμα, από ό,τι φαίνεται, είχε απανθρακωθεί».


Ο Χρήστος Ζαμπούνης αναφέρει ακόμα έναν διάλογο που είχε με τον πατέρα του αδικοχαμένου νεαρού: «θυμάσαι που με ρωτούσες τις προάλλες, τι κάνει ο ανιψιός σου ο Παοκτσής; Πάει Χρήστο. Εξαϋλώθηκε. Είχαν πάει στην Αθήνα με τον φίλο του τον Αρειανό να δουν τις κοπέλες τους. Την Καθαρά Δευτέρα με πήρε για να με ρωτήσει εάν μπορούσε να μείνει μία ημέρα ακόμη. "Φυσικά, γιε μου", του είπα, "αλλά την Τετάρτη σε περιμένω στην δουλειά". Ήταν τόσο χαρούμενος. Παύσις. "Συλλυπητήρια εξάδελφε". Παύσις. "Οι αλήτες!" Παύσις».

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.