Δευτέρα, Μαρτίου 27

Θα ανακοινώσει εκλογές σήμερα ο Μητσοτάκης;

Έντονο παρασκήνιο πως η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Λαμία κρύβει μια μεγάλη έκπληξη

Το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου ήταν ο πρώτος σταθμός του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος βάζει ξανά μπροστά τις προεκλογικές περιοδείες ξεκινώντας από τη Φθιώτιδα.

Στη συνέχεια της ημέρας και συγκεκριμένα στις 13:00, ο πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Στερεάς Ελλάδας, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων, ενώ το απόγευμα στις 19:00 θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας,

στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ τοπικών μέσων στην απογευματινή προεκλογική ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσει και επίσημα την ημερομηνία των εθνικών εκλογών.

Υπενθυμίζεται πως στην πρόσφατη συνέντευξη του στον Σταύρο Θεοδωράκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης άνοιξε επιτέλους τα χαρτιά του για το χρονοδιάγραμμα των εκλογών αποκαλύπτοντας πως οι κάλπες θα στηθούν μέσα στον Μάιο.

Μέχρι στιγμής οι ημερομηνίες που υπάρχουν στο τραπέζι για τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών είναι η 21η Μαΐου και η 28η Μαΐου, με τη δεύτερη να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες. Σημειώνεται τέλος, πως πολλοί μέσα στη Νέα Δημοκρατία μιλούν από τώρα για την ανάγκη τρίτων εκλογών οι οποίες τοποθετούνται τέλη Αυγούστου.

 https://www.koutipandoras.gr/article/tha-anakoinosei-ekloges-simera-o-mitsotakis-sti-lamia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.