Δευτέρα, Μαρτίου 27

Θα ανακοινώσει εκλογές σήμερα ο Μητσοτάκης;

Έντονο παρασκήνιο πως η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Λαμία κρύβει μια μεγάλη έκπληξη

Το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου ήταν ο πρώτος σταθμός του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος βάζει ξανά μπροστά τις προεκλογικές περιοδείες ξεκινώντας από τη Φθιώτιδα.

Στη συνέχεια της ημέρας και συγκεκριμένα στις 13:00, ο πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Στερεάς Ελλάδας, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων, ενώ το απόγευμα στις 19:00 θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας,

στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ τοπικών μέσων στην απογευματινή προεκλογική ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσει και επίσημα την ημερομηνία των εθνικών εκλογών.

Υπενθυμίζεται πως στην πρόσφατη συνέντευξη του στον Σταύρο Θεοδωράκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης άνοιξε επιτέλους τα χαρτιά του για το χρονοδιάγραμμα των εκλογών αποκαλύπτοντας πως οι κάλπες θα στηθούν μέσα στον Μάιο.

Μέχρι στιγμής οι ημερομηνίες που υπάρχουν στο τραπέζι για τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών είναι η 21η Μαΐου και η 28η Μαΐου, με τη δεύτερη να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες. Σημειώνεται τέλος, πως πολλοί μέσα στη Νέα Δημοκρατία μιλούν από τώρα για την ανάγκη τρίτων εκλογών οι οποίες τοποθετούνται τέλη Αυγούστου.

 https://www.koutipandoras.gr/article/tha-anakoinosei-ekloges-simera-o-mitsotakis-sti-lamia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .