Παρασκευή, Μαρτίου 31

Μουζάλας: Να μην επεκταθεί ο φράχτης στον Έβρο

 Ελεύθερα δηλαδή να μπουκάρουν όποιοι γουστάρουν. Αυτή είναι η πολιτική του Σύριζα!

Μουζάλας: Να μην επεκταθεί ο φράχτης στον Έβρο
«Την προηγούμενη φορά που γίναμε κυβέρνηση, δεν γκρεμίσαμε τον προϋπάρχοντα»

Αντίθετος στην επέκταση του φράχτη στον Έβρο εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας στην τηλεόραση του One και την παρουσιάστρια Μάιρα Μπάρμπα.

«O φράχτης δεν είναι αυτό το μέσο, το οποίο θα σταματήσει. Είναι μια φενάκη να πιστεύει κανείς ότι θα σταματήσει η μετανάστευση και το προσφυγικό κύμα. Αντίθετα, θα βρουν αλλού διεξόδους» είπε ο κ. Μουζάλας.

Ερωτηθείς για το εάν πρέπει ο φράχτης στον Έβρο να επεκταθεί, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Η δική μου άποψη θα ήταν, να μην (επεκταθεί). Με ρωτάτε το τι θέλω, θα σας έλεγα να μην. Αν με ρωτάτε από τη στιγμή που υπάρχει θα το γκρεμίσετε; Θα σας έλεγα ότι η πολιτική μου δεν αφορά μονάχα τη θέληση μου, αφορά τις συγκεκριμένες συνθήκες κάθε φορά». Ωστόσο, υπενθύμισε ότι «την προηγούμενη φορά που γίναμε Κυβέρνηση, δεν γκρεμίσαμε τον προϋπάρχοντα φράκτη».
https://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/9540092/mouzalas-na-min-epektathei-o-frachtis-ston-evro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .