Δευτέρα, Μαρτίου 20

ΖΩΝΤΑΝΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ: ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ… ΣΥΖΗΤΟΥΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ!

voulimavro-2

Στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής θα συνεχιστεί η διερεύνηση των αιτιών που οδήγησαν στην σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, όπου 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας του Κοινοβουλίου θα συνεδριάσει προκειμένου να τοποθετηθούν οι άμεσα εμπλεκόμενοι σχετικά με την πορεία και την εξέλιξη των έργων της σύμβασης 717 για την τηλεδιοίκηση – σηματοδότηση.

Ειδικότερα, πρόκειται να μιλήσουν οι Κωνσταντίνος Αχ. Καραμανλής, Χρήστος Σπίρτζης και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, καθώς και ο υπουργός Επικρατείας αρμοδίος και για ζητήματα Υποδομών και Μεταφορών κ. Γεώργιος Γεραπετρίτης.

Δείτε ζωντανά τη συνεδρίαση:

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%96%ce%a9%ce%9d%ce%a4%ce%91%ce%9d%ce%91-%ce%97-%ce%a3%ce%a5%ce%96%ce%97%ce%a4%ce%97%ce%a3%ce%97-%ce%a4%ce%97%ce%a3-%ce%95%ce%a0%ce%99%ce%a4%ce%a1%ce%9f%ce%a0%ce%97%ce%a3-%ce%98%ce%95%ce%a3%ce%9c/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .