Κυριακή, Μαρτίου 26

Γιατι ονόμασαν τον Καραμανλή Εθνάρχη;

Εθνάρχης  γιατί, επειδή κυβέρνησε την Ελλάδα για περισσότερα από 13 χρόνια ως πρωθυπουργός;


Μήπως έκανε κάποια δωρεά στο κράτος και δεν το γνωρίζουμε;

Κάποιο ίδρυμα ή κάποιο Νοσοκομείο ή κάτι άλλο τέλος πάντων; Για ποιο λόγο τον ονόμασαν εθνάρχη; Το 1962 επι Καραμανλή η Ελλάδα γίνεται το πρώτο συνδεδεμένο μέλος με την ΕΟΚ. Μετά από δύο δεκαετίες  Ιανουαρίου 1981 γίνεται και επίσημο μέλος της ΕΟΚ.    Έκτοτε εισέπραττε κάθε χρόνο από τα ευρωπαϊκά διαρθρωτικά προγράμματα περίπου το 4% του ΑΕΠ της σε καθαρές εισροές. Από τότε κάθε χρόνο  εισέρρεαν άφθονα εκατομμύρια κι έτσι πλούτισαν όλοι οι πολιτικοί και χρεοκόπησε η Ελλάδα, και αφού μας χρεοκόπησαν κανονικά αυτοί που μας κυβέρνησαν, το 2012 μας έβαλαν σε Μνημόνια για 100

χρόνια, πολλές  γενιές Ελλήνων θα δουλεύουν αντί πινακίου φακής, οι συντάξεις γίνανε συντάξεις πείνας και εξευτελισμού. Καταργήθηκε οριστικά ο 13ος και 14ος μισθός  υπήρξαν περικοπές μισθών και συντάξεων ενώ ταυτόχρονα μειώθηκε ο κατώτερος μισθός και αυξήθηκαν τόσο τα όρια απολύσεων όσο και τα όρια συνταξιοδότησης στα 65 χρόνια, και προγραμμάτισαν τη σταδιακή κατάργηση του ΕΚΑΣ  στους χαμηλοσυνταξιούχους.

Ποτέ δεν εξήγησαν στους πολίτες ποιος άδειασε τα ταμεία του δημοσίου και πως βρέθηκαν όλοι οι πολιτικοί που κυβέρνησαν την Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια με 60 ακίνητα ο καθένας τους και με άφθονο ρευστό σε ξένες τράπεζες, και ενώ φτάσαμε στο χάλι το σημερινό που ένα ποσοστό  Ελλήνων ζει  με επιδόματα, οι βουλευτές  εξακολουθούν να αμείβονται με 7.000 χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα σα να ζούμε στον χρυσό αιώνα του Περικλή. Γι αυτούς που μας χρεοκόπησαν δεν υπάρχουν Μνημόνια υπάρχει άφθονο χρήμα. Οι πολιτικοί δημιούργησαν έναν ολόκληρο στρατό στο δημόσιο που η εκάστοτε κυβέρνηση διόριζε κάθε φορά όλους τους δικούς της και φτάσαμε να πλησιάζουν το ένα εκατομμύριο οι δημόσιοι υπάλληλοι και όλοι βύσματα χωρίς καμιά αξιοκρατία, άλλωστε το βλέπουμε το τι γινόταν στον ΟΣΕ με τη μεγάλη τραγωδία των Τεμπών. Την ευθύνη την έχουν όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων 20 χρόνων. Όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν αυτή τη χώρα έχουν μερίδιο ευθύνης . Και για την αιχμαλωσία των 100 χρόνων σε Μνημόνια και για το έγκλημα Τεμπών, και γι αυτό πρέπει να πληρώσουν .

Γυρίστε τους τη πλάτη, μη ψηφίζετε αυτά τα τρία κόμματα που μας κατέστρεψαν και μας σκοτώνουν, ΟΧΙ στη Νέα Δημοκρατία, ΟΧΙ στο ΠΑΣΟΚ, ΟΧΙ στον ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς οι πολίτες μόνο με τη ψήφο μας μπορούμε να τους τιμωρήσουμε γι αυτό το έγκλημα, και για την φτωχοποίηση των παιδιών μας. 

ΕΛΛΗΝΑ Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ !

ένας οργισμένος πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .