Παρασκευή, Μαρτίου 10

Ο Όμιλος Μαρινάκη «γράφει» το τέλος του Μητσοτάκη: Αναρτήσεις – φωτιά από Καρακούση

 Τα δύο tweets του Αντώνη Καρακούση που καλό είναι να μην διαβάσει ο πρωθυπουργός

Δύο συμβολικά tweets έκανε το πρωί της Παρασκευής και λίγες ώρες πριν κλείσει το κυριακάτικο Βήμα την ύλη του ο Αντώνης Καρακούσης, σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας και κατά πολλούς αυτός που ενστερνίζεται τις απόψεις του ιδιοκτήτη του δημοσιογραφικού οργανισμού Βαγγέλη Μαρινάκη, με τα οποία προδιαγράφει τον πολιτικό κύκλο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Αντώνης Καρακούσης δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο στην ελληνική δημοσιογραφία, Διετέλεσε διευθυντής της Καθημερινής και στη συνέχεια του Βήματος επί Σταύρου Ψυχάρη, στην κρίσιμη

περίοδο της κρίσης του ΔΟΛ αλλά και στη συνέχεια επί Βαγγέλη Μαρινάκη μέχρι το 2022 όπου πήρε τη θέση του συμβούλου έκδοσης.

Τα δύο tweets την κρίσιμη αυτή περίοδο όπου η κυβέρνηση Μητσοτάκη παραπαίει λίγους μήνες πριν από τις εκλογές μοιάζουν, αν δεν είναι, σαν το μνημόσυνο του Ομίλου Μαρινάκη στη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο πρώτο ο Αντώνης Καρακούσης θεωρεί ότι η κυβερνητική βιτρίνα της μεταρρύθμισης του πρωθυπουργού θρυμματίστηκε από την τραγωδία στα Τέμπη, κάτι που φανερώνουν οι μαζικές καθημερινές αντιδράσεις της ελληνικής κοινωνίας και ότι ο πολιτικός του κύκλος οδεύει προς το τέλος του.

Στο δεύτερο επικαλούμενος τον έλληνα ιστορικό Πολύβιο εκφράζει την άποψη, φωτογραφίζοντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ότι η κυβέρνηση ενός και μόνο προσώπου εκφυλίζεται σε δεσποτισμό και η αριστοκρατία σε ολιγαρχία προκαλώντας την οργή του λαού που τιμωρεί τις καταχρήσεις.


Δείτε τις αναρτήσεις:

Δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς ότι το μακρινό 2013 ο Αντώνης Καρακούσης, διευθυντής τότε του Βήματος επί Σταύρου Ψυχάρη, εν μέσω κρίσης και μνημονίων, είχε γράψει σε tweet για τον Κυριάκο Μητσοτάκη προκαλώντας τις αντιδράσεις τόσο του Γιάννη Αλαφούζου όσο και του Ανδρέα Ψυχάρη.: «Εχει ενδιαφέρον η ελληνική τραγωδία. Την υποτιθέμενη κάθαρση του φαύλου Δημοσίου ενέλαβε εκπρόσωπος της πιο φαύλης πολιτικής οικογένειας».αντιδράσεις τόσο του Γιάννη Αλαφούζου όσο και του Ανδρέα Ψυχάρη.: «Εχει ενδιαφέρον η ελληνική τραγωδία. Την υποτιθέμενη κάθαρση του φαύλου Δημοσίου ενέλαβε εκπρόσωπος της πιο φαύλης πολιτικής οικογένειας».

Πηγή: documentonews.gr

 

 

https://www.koutipandoras.gr/article/o-omilos-marinaki-grafei-to-telos-tou-mitsotaki-anartiseis-fotia-apo-karakousi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .