Παρασκευή, Μαρτίου 3

Κώστας Καραμανλής με σκονάκι --Προετοίμαζαν τον Κώστα Καραμανλή για το τι θα απαντήσει αν ρωτηθεί για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη – Δείτε το έγγραφο που διέρρευσε

Κώστας Καραμανλής: Του υπαγόρευσαν τι θα πει – Το «σκονάκι» για τις ερωτήσεις

Προετοιμασμένος εμφανίστηκε για το τι θα πει αν ρωτηθεί για την τραγωδία ο Κώστας Καραμανλής στη σημερινή τελετή παραλαβής παράδοσης του υπουργείου Μεταφορών.

Οι συνεργάτες του, τον «κάρφωσαν» καθώς άθελά τους έβγαλαν στη φόρα το «σκονάκι» που χρησιμοποιήθηκε κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής.

Από το γραφείο Τύπου του Κώστα Καραμανλή μοιράστηκε ένα έγγραφο προς τους δημοσιογράφους σχετικά με την παράδοση παραλαβή του υπουργείου Υποδομών. Όμως, ξέχασαν να βγάλουν τις υποδείξεις προς τον Κώστα Καραμανλή.

Το έγγραφο αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Αν γίνει οποιαδήποτε ερώτηση: Σας παρακαλώ πολύ, θα μου επιτρέψετε να μην πούμε τίποτα άλλο σήμερα».
Μάλιστα υπάρχει και δεύτερο «sos» προς τον Κώστα Καραμανλή το οποίο γράφει: «Αν επιμείνουν: Σας παρακάλεσα να μείνουμε σε αυτά. Δεν είναι ώρα για λόγια. Ας σεβαστούμε τη μνήμη τόσων ανθρώπων που χάθηκαν».

 

Προετοίμαζαν τον Κώστα Καραμανλή για το τι θα απαντήσει αν ρωτηθεί για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη – Δείτε το έγγραφο που διέρρευσε

Οι συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή «κάρφωσαν» τον πρώην πλέον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών καθώς άθελά τους έβγαλαν στη φόρα το «σκονάκι» που χρησιμοποιήθηκε κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής.

Συγκεκριμένα, από το γραφείο Τύπου του Κώστα Καραμανλή μοιράστηκε ένα έγγραφο προς τους δημοσιογράφους σχετικά με την παράδοση παραλαβή του υπουργείου Υποδομών. Ωστόσο, ξέχασαν να βγάλουν τις υποδείξεις προς τον Κώστα Καραμανλή.

Το επίμαχο έγγραφο αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Αν γίνει οποιαδήποτε ερώτηση: Σας παρακαλώ πολύ, θα μου επιτρέψετε να μην πούμε τίποτα άλλο σήμερα».
Μάλιστα υπάρχει και δεύτερο «sos» προς τον Κώστα Καραμανλή το οποίο γράφει: «Αν επιμείνουν: Σας παρακάλεσα να μείνουμε σε αυτά. Δεν είναι ώρα για λόγια. Ας σεβαστούμε τη μνήμη τόσων ανθρώπων που χάθηκαν».

Δείτε το «σκονάκι»:


https://jennysworld.gr/?p=48765

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.