Τετάρτη, Μαρτίου 1

Ο Κ.Μητσοτάκης τα ρίχνει όλα στο «ανθρώπινο λάθος και όχι στα παμπάλαια συστήματα επί Χαριλάου Τρικούπη

Μητσοτάκη γιατί δεν λειτουργούν οι ενδείξεις, τα φωτοσήματα, οι οποίες δίνουν την ένδειξη στον μηχανοδηγό ότι μπαίνει σε παρακαμπτήριο γραμμή; Έχουμε μείνει ένα αιώνα στα συστήματα επι Χαριλάου Τρικούπη, κατά τ’ άλλα εσύ δεν φέρεις καμιά ευθύνη;;


Το καπιταλιστικό κέρδος και οι πολιτικοί αυλικοί του.

Το 2016 πούλησαν τη ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς για 45 εκατομμύρια ευρώ.

Μπορεί το ελληνικό Δημόσιο να έμεινε χωρίς σιδηροδρομική εταιρεία μετά την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά όπως φαίνεται είναι υποχρεωμένο να συνεχίζει να βάζει το χέρι βαθιά στη τσέπη.

Με 50 εκατ. ευρώ το χρόνο το κράτος καλείται να επιδοτεί για την εξυπηρέτηση των «άγονων» γραμμών από την ιταλική – πλέον- ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ άλλα 45 εκατ. ευρώ θα βγαίνουν από τα κρατικά ταμεία για την επιδότηση του ΟΣΕ.

Αυτό ορίζεται στο σχέδιο νόμου που κατατέθηκε τότε στη Βουλή από τον τότε υπουργό Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, σύμφωνα με το paraskhnio.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.