Τετάρτη, Μαρτίου 1

Ο Κ.Μητσοτάκης τα ρίχνει όλα στο «ανθρώπινο λάθος και όχι στα παμπάλαια συστήματα επί Χαριλάου Τρικούπη

Μητσοτάκη γιατί δεν λειτουργούν οι ενδείξεις, τα φωτοσήματα, οι οποίες δίνουν την ένδειξη στον μηχανοδηγό ότι μπαίνει σε παρακαμπτήριο γραμμή; Έχουμε μείνει ένα αιώνα στα συστήματα επι Χαριλάου Τρικούπη, κατά τ’ άλλα εσύ δεν φέρεις καμιά ευθύνη;;


Το καπιταλιστικό κέρδος και οι πολιτικοί αυλικοί του.

Το 2016 πούλησαν τη ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς για 45 εκατομμύρια ευρώ.

Μπορεί το ελληνικό Δημόσιο να έμεινε χωρίς σιδηροδρομική εταιρεία μετά την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά όπως φαίνεται είναι υποχρεωμένο να συνεχίζει να βάζει το χέρι βαθιά στη τσέπη.

Με 50 εκατ. ευρώ το χρόνο το κράτος καλείται να επιδοτεί για την εξυπηρέτηση των «άγονων» γραμμών από την ιταλική – πλέον- ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ άλλα 45 εκατ. ευρώ θα βγαίνουν από τα κρατικά ταμεία για την επιδότηση του ΟΣΕ.

Αυτό ορίζεται στο σχέδιο νόμου που κατατέθηκε τότε στη Βουλή από τον τότε υπουργό Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, σύμφωνα με το paraskhnio.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .