Κυριακή, Μαρτίου 12

«Κουρελόχαρτο» έκανε την εισαγγελική παραγγελία ο Μητσοτάκης

Το θέατρο του παραλόγου με τη διαρροή της δικογραφίας για τα Τέμπη και την εντολή Ντογιάκου για έρευνα

Όπως γράψαμε νωρίτερα, σχολιάζοντας τα όσα ακούστηκαν στο υπουργικό συμβούλιο, η λογική σταματά όταν ανοίγει το στόμα του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός παραδέχτηκε θρασύτατα ότι άκουσε τα ηχητικά της μοιραίας νύχτας του δυστυχήματος των Τεμπών, τα οποία, μαζί με άλλα στοιχεία της δικογραφίας, διέρρευσαν παράνομα,

ενώ λίγα 24ωρα πριν, ο Εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος είχε διατάξει ποινική έρευνα για την διαρροή των στοιχείων της δικογραφίας!

Είπε συγκεκριμένα κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση ο κ.Μητσοτάκης:

«Προσωπικά ακούγοντας τους διαλόγους, τους επίμαχους διαλόγους το βράδυ του δυστυχήματος, αισθάνθηκα αυτό που πιστεύω ότι αισθανθήκατε κι εσείς και αισθάνθηκαν όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες: οργή αλλά και ντροπή. Έχω όμως μία υποχρέωση να μετατρέψω αυτά τα συναισθήματά μου σε δημιουργική δράση».

Κατά τα άλλα, εγγυήθηκε όμως… απόλυτη διαφάνεια στην έρευνα! «Πρώτον απόλυτη, επαναλαμβάνω, απόλυτη διαφάνεια στην έρευνα, ώστε να εντοπιστούν τα σφάλματα και να κριθούν δίκαια όσοι εμπλέκονται», είπε χαρακτηριστικά!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .