Πέμπτη, Μαρτίου 2

Βούλτεψη: Η φτωχοποίηση των Ελλήνων είναι στη… φαντασία μας, κάτι που δεν συμβαίνει! Ζώντας στον ανέμελο κόσμο της Κυβέρνησης Μητσοτάκη


Όποιος λέει ότι οι Έλληνες ψάχνουν… με το κιάλι κάθε ευρώ και υποφέρουν για να κρατήσουν όρθιο το νοικοκυριό τους, ανήκει στη σφαίρα του «πολακισμού» κατά την Σοφία Βούλτεψη!

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ,ένα στα τρία νοικοκυριά είναι στα όρια της φτώχειας, ενώ σε πρόσφατη έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ, πάνω από 1 στα 2 νοικοκυριά (52,4%) δήλωσαν ότι το μηνιαίο εισόδημά τους επαρκεί για 18 ημέρες.

Η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου προερχόμενη μάλλον από άλλον πλανήτη και ζώντας στον ανέμελο κόσμο της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Αυτά είναι πολακισμοί … Μας περιγράφετε κάτι που δεν συμβαίνει. Είναι στον φαντασιακό σας κόσμο … Μας δουλεύετε;»
Βούλτεψη: Η φτωχοποίηση των Ελλήνων είναι στη… φαντασία μας, κάτι που δεν συμβαίνει! Ζώντας στον ανέμελο κόσμο της Κυβέρνησης Μητσοτάκη


https://taxalia.blogspot.com/2023/02/blog-post_528.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .