Πέμπτη, Μαρτίου 9

Τέμπη: «Στις εκλογές ψηφίστε πάλι τους άξιους» – Ξεσπά πατέρας νεκρού από τη σύγκρουση των τρένων

«Κάποια στιγμή οι υψηλά ιστάμενοι να φοβούνται να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Τώρα που έρχονται εκλογές, να ψηφίσουμε αυτούς που είναι άξιοι, όχι όποιον μας βολέψει»

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του 23χρονου πυροσβέστη που σκοτώθηκε στο δυστύχημα στα Τέμπη, μαζί με την κοπέλα του.

Παρά τον πόνο του βρίσκει το κουράγιο να ευχαριστήσει όσους στηρίζουν την οικογένειά του και τονίζει ότι πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη και να μην πέσουν όλες οι ευθύνες σε ένα εξιλαστήριο θύμα.

Ο 23χρονος Νικήτας ταξίδευε για να επισκεφτεί τους γονείς του και τους γνωρίσει την κοπέλα του. Όπως είπε ο πατέρας του, ήταν πολύ χαρούμενος με τη σχέση του.

Οι ίδιοι δυστυχώς δεν κατάφεραν να την γνωρίσουν ποτέ.

«Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και το Πυροσβεστικό Σώμα. Όταν πήρα τον διοικητή για την κηδεία, μου είπε ότι δυσκολευεται να βρει άτομα για τη βάρδια, γιατί όλοι ήθελαν να πάνε», είπε αρχικά ο πατέρας.

Για τον γιο τους είπε πως «ήταν άνθρωπος της προσφοράς, ήταν ένα παιδί που ευχαριστιόταν να βοηθάει», ενώ σημείωσε πως είχε σκοπό να τους κάνει έκπληξη, αλλά δεν κρατήθηκε και τελευταία στιγμή το είπε στον πατέρα του.

Γύρω στις 11 το βράδυ ήταν η τελευταία επικοινωνία που είχε με τους γονείς του. Έστειλε ένα μήνυμα στη μητέρα του και ενημέρωσε ότι υπάρχει καθυστέρηση, ενώ για όταν έφτανε είχε κανονίσει να τους παραλάβει ένας φίλος του.

«Η αγάπη που έχουμε από τους γύρω μας είναι βάλσαμο», είπε ο πατέρας του 23χρονου και τόνισε ότι «θα πρέπει να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι όχι μόνο ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Δεν τρέφω και πολλές ελπίδες, θα περιμένω να καταλαγιάσει η οργή του κόσμου.»

Όσο για το αν θα κινηθούν νομικά, απάντησε ότι θα διεκδικήσουν τη δίωξη των υπευθύνων. «Κάποια στιγμή οι υψηλά ιστάμενοι να φοβούνται να αναλαμβάνουν τις ευθύνες του. Τώρα που έρχονται εκλογές, να ψηφίσουμε αυτούς που είναι άξιοι, όχι όποιον μας βολέψει».

Τέλος, ανέφερε: «Θα ζήσουμε στο εξής με αυτό, θα πρέπει να κάνουμε τον πόνο φίλο μας.»

 .koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .