Σάββατο, Μαρτίου 18

Β.Μπάρμπα: «Έχει προκύψει θέμα με την υγεία μου και δεν έχω το σθένος να ασχοληθώ για να είμαι υποψήφια στις εκλογές»

«Πήγα στη Ρώμη για ιατρικούς λόγους, πήρα τη γνώμη κι άλλων ανθρώπων και ευτυχώς τα πράγματα πάνε καλά»

Β.Μπάρμπα: «Έχει προκύψει θέμα με την υγεία μου και δεν έχω το σθένος να ασχοληθώ για να είμαι υποψήφια στις εκλογές»
Η Βάνα Μπάρμπα, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών της δηλώσεων από το αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος», δήλωσε μεταξύ άλλων πως λόγω του θέματος υγείας που της προέκυψε δεν έχει το σθένος να ασχοληθεί για να είναι υποψήφια στις εκλογές.

Η ηθοποιός επέστρεψε από ένα ταξίδι στη Ρώμη, όπου είχε πάει για ιατρικούς λόγους όπως είπε, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας.

«Είχα πάει με την κόρη μου στη Ρώμη και ήταν πολύ όμορφα. Πήγα για ιατρικούς λόγους, πήρα τη γνώμη κι άλλων ανθρώπων και ευτυχώς τα πράγματα πάνε καλά με την υγεία μου, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Το ταξίδι συνέπεσε με τα γενέθλιά μου.

Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά παίρνουν το δρόμο τους. Δεν μας ανήκουν, εμείς ακολουθούμε από πίσω με την αγάπη μας. Η Φαίδρα ακούει τη γνώμη μου για τα προσωπικά της», είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

Επιπλέον, η Βάνα Μπάρμπα ανέφερε ότι λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει δεν έχει το σθένος να είναι υποψήφια στις εκλογές και προς το παρόν αυτό που θα ήθελε να συμβεί είναι η τηλεοπτική της επιστροφή.

«Έχει προκύψει αυτό το θέμα με την υγεία μου και δεν έχω το σθένος να ασχοληθώ για να είμαι υποψήφια στις εκλογές. Θέλει πολύ τρέξιμο. Θα είμαι όπως όλοι οι Έλληνες θα αγωνιστώ να πάνε τα πράγματα καλά. Να μείνει η κυβέρνηση που έχουμε. Αλλά εγώ δεν θα μπορέσω. Θέλω να κάνω ένα comeback στην τηλεόραση στα όρια που μπορώ», σημείωσε.

 pronews.gr στο Instagram

Υπενθυμίζεται ότι στις βουλευτικές εκλογές του 2019 που διεξήχθησαν στις 7 Ιουλίου η Βάνα Μπάρμπα ήταν υποψήφια με το με το Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) και συγκεκριμένα στον Νότιο Τομέα της Αθήνας. Ωστόσο τελικά δεν κατάφερε να εκλεγεί.

 https://www.pronews.gr/lifestyle/v-mparmpa-exei-prokypsei-thema-me-tin-ygeia-mou-kai-den-exo-to-sthenos-na-asxolitho-gia-na-eimai-ypopsifia-stis-ekloges/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .