Κυριακή, Μαρτίου 12

Καραμανλής: «Να με κρίνει ο λαός αν πρέπει να αποχωρήσω και από τη πολιτική»!

Μήπως δε κατάλαβε τι έγινε;;Αδιανόητο ξέπλυμα στον Κώστα Αχ. Καραμανλή!

Οι διαχρονικοί υβριστές του (κανονικού) Κώστα Καραμανλή και του καραμανλισμού, βγήκαν μπροστά για να ξεπλύνουν τον παραιτηθέντα υπουργό που έκανε καριέρα λόγω ονόματος.

Την ώρα που όλη η Ελλάδα είναι βυθισμένη στο πένθος μετά την τραγωδία των Τεμπών, που οδήγησε στο θάνατο 57 ανθρώπους, κυρίως νέα παιδιά, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής προκαλεί σάλο με τις δηλώσεις του!

Απαντώντας για πρώτη φορά τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και σε βουλευτές της ΝΔ που ζητούν να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές λέει πως «μόνο ο λαός θα κρίνει εάν πρέπει να αποχωρήσω από την πολιτική»!

Μάλλον ο απερχόμενος υπουργός δεν έχει καταλάβει την οργή του λαού εις βάρος του και ότι το πολιτικό τέλος του βρίσκεται προ των πυλών…

«Να με κρίνει ο λαός αν πρέπει να αποχωρήσω και από τη πολιτική. Αν θεωρεί ότι έχω και την ουσιαστική ευθύνη για ότι συνέβη να με στείλει σπίτι του. Ο λαός όχι τα πρωτοσέλιδα και ο ΣΥΡΙΖΑ» λέει χαρακτηριστικά αποκαλύπτοντας ότι θα είναι κανονικά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Ο τέως υπουργός υποστηρίζει, στη συνομιλία που είχε με τον δημοσιογράφο των ΝΕΩΝ Γιώργο Παπαχρήστο, πως έκανε ό,τι μπορούσε για την ανάταξη των σιδηροδρόμων, που παράλαβε σε διάλυση, ενώ παράλληλα δεν θεωρεί ότι πρέπει να αναλάβει τα εγκληματικά λάθη των προηγούμενων υπουργών.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο ο Κώστας Αχ. Καραμανλής είναι συντετριμμένος πραγματικά με ότι συνέβη, ενώ δεν αντιλαμβάνεται γιατί πρέπει να το κάνει (να παραιτηθεί), από την στιγμή που 10 ώρες μετά το δυστύχημα ανέλαβε την πολιτική ευθύνη και παραιτήθηκε από τη θέση του υπουργού.

Μάλιστα με περίσσιο θράσος δηλώνει πως δεν θεωρεί ότι έχει ουσιαστική ευθύνη – πολιτικά ναι, όχι ουσιαστικά – και ρίχνει το μπαλάκι στις προηγούμενες κυβερνήσεις και στα λάθη που υπέπεσαν. «Εκανα ότι μπορούσα για να ανατάξω τους σιδηροδρόμους που ήταν σε απόλυτη διάλυση όταν τους παρέλαβα. Γιατί να χρεωθώ εγώ τα εγκληματικά λάθη των προηγουμένων;» υποστηρίζει.

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζει ότι δεν φοβάται γι’ αυτά που υποστηρίζει, καθώς όπως διατείνεται έχει στοιχεία. «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου για ότι συνέβη, ας βάλει 30 βουλευτές του να συστήσουν τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής. Εκεί θα τα πούμε όλα», σχολίασε σχετικά ο Καραμανλής.

Επισημαίνει ακόμη ότι επί του παρόντος μαζεύει στοιχεία, ακούει εισηγήσεις και κάνει συναντήσεις, ενώ όπως τονίζει ο άνθρωπος που τον στηρίζει περισσότερο είναι ο πατέρας του, ο τελευταίος των Καραμανλήδων, ο κύριος Αχιλλέας. Κοντά του είναι επίσης και ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Τι τον συμβουλεύει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής; «Να μην παραιτηθεί, γιατί στη συνέχεια λέει ότι θα μείνει απροστάτευτος».

 .newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .