Τρίτη, Μαρτίου 14

Ξεσπά ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στη μαζική «σφαγή» των Τεμπών – «Έχουμε να κάνουμε με τομάρια»

«Εγώ δεν ησυχάζω ούτε με φυλακές ούτε με τέτοια - Τρία παιδιά σε μια οικογένεια!»

Ξεσπά ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στη μαζική «σφαγή» των Τεμπών – «Έχουμε να κάνουμε με τομάρια»

Ο Δημήτρης Πλακιάς, πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν μαζί με την ξαδέλφη τους στη μαζική «σφαγή» των Τεμπών, ξέσπασε μετά την αποκάλυψη των νέων ηχητικών ντοκουμέντων, τονίζοντας μεταξύ άλλων «έχω θυμό… Τι να ακούσω; Για σουβλάκια; Για τράκες; Ήταν ανεύθυνοι, έχουμε να κάνουμε με τομάρια!».

«Δεν ξέρουμε στην Ελλάδα τι γίνεται; Στην πιάτσα είμαστε…» ξεσπά ο πατέρας των διδύμων από το Καστράκι Καλαμπάκας, μιλώντας στο Star. «Αυτή τη στιγμή νιώθω οργή» προσθέτει.

 

 

 «Πάω στη Θεσσαλονίκη, στο διαμέρισμα να πάρω τα πράγματα. Έτυχε σε μας, ήταν θέμα χρόνου. Τραβήξαμε εμείς τον λαχνό, στην Ελλάδα ζούμε, δυστυχώς. Τρία παιδιά σε μια οικογένεια! Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει… Τώρα θα συνειδητοποιήσουμε που θα πάρουμε τα άψυχα, τα υλικά. Εγώ δεν ησυχάζω ούτε με φυλακές ούτε με τέτοια…».

Στο μεταξύ, τους διαλόγους που είδαν το φως της δημοσιότητας σχολίασε και ο αδερφός θύματος, λέγοντας:

«Έχω ακούσει πάρα πολλά και έχω αηδιάσει. Και ξέρω ότι δεν υπάρχει σωτηρία. H αλήθεια είναι ότι ξέρω ότι υπάρχει μια κακή οργάνωση στο όλο σύστημα οπότε δε μου έκανε καμία εντύπωση.

Μου φαίνεται τραγικό που οι ίδιοι που δουλεύουν στον ΟΣΕ, βγαίνουν έξω για να απεργήσουν για τα κακώς κείμενα που λίγο – πολύ, οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει. Από τους πάνω, από τα υψηλά στελέχη που υπάρχει απίστευτη διαφθορά, μέχρι το χαμηλότερο στέλεχος – μηχανοδηγό, που κάνει αυτά τα “φακιρικά” που ακούγονται».

 pronews.gr στο Instagram

«Δεν πέφτω από τα σύννεφα, ξέρω πώς δουλεύει το σύστημα στην Ελλάδα. Θυμώνω με όλη την κατάσταση, όχι μόνο με αυτούς, με όλους. Αλλά τι να θυμώσω; Το έχω αποδεχτεί, στην Ελλάδα εντάξει, το αποδέχεσαι, αν δεν το αποδεχτείς, θα σκάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση. Δηλαδή πριν από ένα χρόνο δεν έλεγαν τα ίδια αυτοί; Λέγανε κάτι άλλο; Δεν έτρωγαν σουβλάκια πριν ένα χρόνο, πριν δύο πριν τέσσερα, πριν πέντε πριν 15, δεν τρώγανε σουβλάκια;» λέει συγγενής επιζώντων του μοιραίου δυστυχήματος.

 https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ksespa-o-pateras-ton-didymon-koritsion-pou-skotothikan-sti-maziki-sfagi-ton-tempon-exoume-na-kanoume-me-tomaria/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .