Δευτέρα, Μαρτίου 27

Γιώργος Θαλάσσης : Οι δαίμονες της Δύσης θέλουν σύντομα να πέσουν πυρηνικά στον πλανήτη

”Οι δαίμονες της Δύσης αποφάσισαν να φέρουν την ανθρωπότητα σε ένα επικίνδυνο σημείο (με την αποστολή απεμπλουτισμένου ουρανίου) πέρα ​​από την οποία ο πυρηνικός Αρμαγεδδώνας διαφαίνεται όλο και πιο ξεκάθαρα”
Ανατόλι Αντόνοφ, Ρώσος πρεσβευτής στις ΗΠΑ

Μόλις αυτά τα πυρομαχικά (με απεμπλουτισμένο ουράνιο) εκραγούν στις θέσεις των ρωσικών στρατευμάτων, θα δείτε την ρωσική απάντηση, θα είναι τρομερή, θα είναι ένα μάθημα για ολόκληρο τον πλανήτη.


Αλεξάντερ Λουκασέγκο Πρόεδρος Λευκορωσίας

Οι δαίμονες της Δύσης θέλουν οπωσδήποτε και σύντομα να πέσουν πυρηνικά στον πλανήτη. Δεν έχουν πρόβλημα αν οι Ρώσοι κάνουν κάρβουνο τις ΗΠΑ και τα ευρωπαϊκά τσιράκια τους γιατί πολύ απλά οι δαίμονες δεν έχουν πατρίδα… έχουν δούλους που μπορούν να τους υπηρετήσουν και από αλλού.
Το σημαντικό για τους δαίμονες είναι να πάψει να υπάρχει Ορθόδοξη δύναμη με Ορθόδοξο Αυτοκράτορα.
Ο Πούτιν ξέρει πως να νικήσει τις δυνάμεις του αντιχρίστου και γνωρίζει πολύ – πολύ καλά όλα αυτά που είπαν τα τελευταία χρόνια οι Άγιοι Προφήτες της Ορθοδοξίας. Ξέρει ότι στο τέλος θα αναγκαστεί να πατήσει το κουμπί και να αλληλοκαταστραφεί με τους σατανικούς εχθρούς του, την βρωμερή Δύση.

Πάντα το ήξερε και πάντα το ξέραμε και αυτός είναι άλλος ένας λόγος που αγαπάμε την Ρωσία. Θα θυσιαστεί για απαλλαγεί η ανθρωπότητα από τα κατακάθια της Κόλασης, τους αγγλοσάξονες, τους γερμανούς, του φράγκους και όλους τους απογόνους των σταυροφόρων – διαβολοφόρων.
Κάποτε όταν η Αυτοκρατορία μας, η θρυλική Αγία Ρωμανία, διαφέντευε την ανθρωπότητα, το ρόλο που έχει σήμερα η Ρωσία τον είχαμε εμείς. Οι δαίμονες τότε από κάθε πλευρά της οικουμένης μας χτυπούσαν με σκοπό να παύσουν την Ορθοδοξία.

Λίγο πριν πέσουμε και χάσουμε την Πατρίδα μας το 1453, στην Κωνσταντινούπολη υπήρχαν θέατρα με ζωντανό πορνό και αυτό το αναφέρω για να καταλάβουμε όλοι το γιατί πέσαμε και γιατί το επέτρεψε ο Ουράνιος Πατέρας.
Πέσαμε αλλά η Ορθοδοξία δεν έπαψε να υπάρχει. Οι δαίμονες είδαν τους Ρωμιούς να αντέχουν και να επιμένουν να ζουν Ορθόδοξα αν και σκλαβωμένοι και σαν να μην έφτανε αυτό, λίγα χρόνια μετά το 1453, είδαν ένα ”παιδί” της Ρωμανίας να σηκώνεται και να γιγαντώνεται. Ήταν η Αγία Ρωσία των Δικέφαλων Αετών.

Οι δαίμονες της Δύσης θα δουν σύντομα την ιστορία να επαναλαμβάνεται αντίστροφα. Θα νομίσουν ότι έπαψαν την Ορθοδοξία αλλά θα την δουν για κακή τους τύχη να ανασταίνεται σαν Μαρμαρωμένος Βασιλιάς στην Παλαιά Δοξασμένη Πρωτεύουσα του Βοσπόρου.
Βοήθα Κύριε και ας μην το αξίζουμε…

Γιώργος Θαλάσσης 

yiorgosthalassis

 .triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .