Τετάρτη, Μαρτίου 22

Πατέρας Καρολάιν: «Όταν της εκμυστηρεύτηκε βλακωδώς το λαθρεμπόριο ναρκωτικών με το ελικόπτερο, τρελάθηκε τελείως»

 «Είχε βρει έναν τρόπο να βγάλει εύκολα χρήματα»

Πατέρας Καρολάιν: «Όταν της εκμυστηρεύτηκε βλακωδώς το λαθρεμπόριο ναρκωτικών με το ελικόπτερο, τρελάθηκε τελείως»

Ο πατέρας της Καρολάιν ξέσπασε για τις δηλώσεις που έκανε η πρώην δικηγόρος του δολοφόνου της κόρης του και υποστήριξε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε εμπόριο ναρκωτικών με το ελικόπτερο του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα, δήλωσε πως «η Καρολάιν μεγαλώνοντας έγινε μια νεαρή γυναίκα με πολύ ισχυρή πυξίδα και αυτή η ηθική πυξίδα είχε αποτέλεσμα τον θάνατό της. Δεν κάπνιζε ποτέ, δεν άγγιζε σχεδόν καθόλου το αλκοόλ και

αποστρεφόταν την ιδέα να πάρει ναρκωτικά».

«Οπότε όταν ο σύζυγός της τής εκμυστηρεύτηκε βλακωδώς ότι είχε βρει έναν τρόπο να βγάλει εύκολα χρήματα, χρησιμοποιώντας το ελικόπτερό του για να κάνει λαθρεμπόριο ναρκωτικών, τρελάθηκε τελείως», είπε χαρακτηριστικά.

«Γνωρίζουμε ότι εκείνη και ο σύζυγός της μάλωσαν βίαια το βράδυ που πέθανε και στη συνέχεια ανέβηκε πάνω και κοιμήθηκε στο εφεδρικό δωμάτιο μαζί με τη Λυδία. Σκότωσε τον αγαπημένο σκύλο της Καρολάιν και τον κρέμασε στα κάγκελα και μετά, περίπου στις 4.00 π.μ μπήκε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν δίπλα στη μικρή της κόρη και σε μια πράξη υπέρτατης δειλίας την έπνιξε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, μεταξύ άλλων ανέφερε πως «στην περίπτωση της Καρολάιν δεν υπήρχε βία πριν από τη νύχτα που πέθανε. Ο σύζυγός της ήταν πολύ δειλός, γνωρίζοντας πως αν είχε προσπαθήσει να απλώσει πάνω της έστω κι ένα δάχτυλο, εκείνη θα τον αντιμετώπιζε με επιτυχία κι εκείνη θα έφευγε αμέσως από το σπίτι. Λυπάμαι που με αυτό το μήνυμα φαίνεται σαν να πλέκω το εγκώμιο της Καρολάιν. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου, αλλά ήταν ακριβώς ο τρόπος που λειτούργησε το μυαλό μου».

.
https://www.newsbeast.gr/s

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .