Δευτέρα, Μαρτίου 6

«Σκατά στα μούτρα σου…» – Αδιανόητα «πυρά» Αντώνη Κανάκη στον Άρη Πορτοσάλτε

kanakis_portosalte_epithesi

Ο Αντώνης Κανάκης και οι συμπαρουσιαστές του στο «Ράδιο Αρβύλα» δεν έκρυψαν την οργή τους για την τραγωδία στα Τέμπη και τη στάση πολιτικών και δημοσιογράφων μπροστά στην αδιανόητη καταστροφή.

Ο παρουσιαστής της σατιρικής εκπομπής επιτέθηκε για ακόμη μια φορά στον Άρη Πορτοσάλτε, σχολιάζοντας όλες τις θέσεις του, οι οποίες φυσικά έγινα νωρίτερα αντικείμενο έντονης δημόσιας συζήτησης, αναπαράγοντας τα αδιανόητα σχόλια του περί «θυσιών».

Ο Πορτοσάλτε βρέθηκε ανάμεσα στους δημοσιογράφους, που προχώρησαν σε φοβερές τοποθετήσεις για την τρομερή καταστροφή στα Τέμπη, τονίζοντας πως η δημοσιογραφία στην Ελλάδα έχει γίνει υπηρέτης της εξουσίας, των κομμάτων και των μεγαλοσυμφερόντων.

«Να αφήσω τα πτυχία σας και τη μόρφωσή σας. Σκατά στα μούτρα σας», είπε τη στιγμή που σχολίαζε τον Πορτοσάλτε ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος μίλησε και για το… κυβερνητικό σόου που στήθηκε με αφορμή την τραγωδία, συμπληρώνοντας πως «δε βρέχει, σας φτύνουν».

.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .