Πέμπτη, Μαρτίου 9

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ “ΣΚΟΤΩΣΕ” ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ. ΟΙ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ! ΣΕ “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ” ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

F2

Όπως λένε και οι Κινέζοι «μία εικόνα χίλιες λέξεις», και οι εικόνες από το σημερινό υπουργικό συμβούλιο με τους κατηφείς υπουργούς παρέπεμπαν σε… κηδεία.
Οι υπουργοί βρισκόντουσαν υπό καθεστώς «πολιτικής κατάθλιψης» καθ’ όλη την διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου.


Εκεί ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης έθεσε τέλος στην οποιαδήποτε αμφιβολία μπορεί να είχε κανείς, ότι υπάρχει πιθανότητα να διεξαχθούν εκλογές πριν το Πάσχα και συγκεκριμένα στις 9 Απριλίου.

Το έκανε με έμμεσο τρόπο καθώς είπε πως «η κυβέρνηση έχει μπροστά της πλούσιο νομοθετικό έργο για τις επόμενες εβδομάδες, περίπου 10 νομοσχέδια».

Τόνισε, ακόμα, ότι «θα κινήσω γη και ουρανό» για να ολοκληρωθεί το έργο της τηλεδιοίκησης προσθέτοντας ότι «θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού» (αφήνει δηλαδή “παράθυρο” ακόμα και για εκλογές τον Αύγουστο).

 Το έγκλημα στα Τέμπη είχε «σκοτώσει» τις κάλπες που ετοίμαζε ο Κ.Μητσοτάκης για τον Απρίλιο και ειδικότερα για τις 9 του μήνα.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%97-%ce%94%ce%9f%ce%9b%ce%9f%ce%a6%ce%9f%ce%9d%ce%99%ce%91-%ce%a3%ce%a4%ce%91-%ce%a4%ce%95%ce%9c%ce%a0%ce%97-%ce%a3%ce%9a%ce%9f%ce%a4%ce%a9%ce%a3%ce%95-%ce%a4%ce%99%ce%a3-%ce%9a%ce%91%ce%9b/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .