Τετάρτη, Μαρτίου 22

Οικονόμου: Η διερεύνηση των αιτιών του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών θα φτάσει μέχρι τέλους


«Φταίμε εμείς, φταίτε και σεις, φταίει και ο Χατζηπετρής». Άντε βρες τον αυτόν. Φταίω εγώ, φταις εσύ, φταίει ο άλλος.. Φταίει ο Σταθμάρχης, φταίει κι ο άλλος Σταθμάρχης, φταίει ο επιστάτης φταίει φταίει  φταίνε όλοι οι υπάλληλοι ΔΕΝ φταίει όμως η κυβέρνηση, δεν φταίνε οι προηγούμενοι, δεν φταίει κανείς απ' τους ανεύθυνους πολιτικούς κι ας τσέπωναν τα εκατομμύρια για την εξυγίανση των τρένων, τώρα κάνουν τον κοκοβιό και αποποιούνται ευθυνών για το ομαδικό έγκλημα 57 νέων ανθρώπων. Κι εμείς καθόμαστε σαν αποβλακωμένοι και τους ακούμε. Είναι όλοι ένοχοι, και περισσότερο η σημερινή κυβέρνηση που δεν έκανε απολύτως τίποτα για να προλάβει το κακό γιατί είχε ενημερωθεί από τους εργαζομένους του ΟΣΕ για τα χάλια που βρίσκονταν τα τρένα και για την πλήρη εγκατάλειψη τους. 

Παρουσιάστηκε μετά από μέρες και ο υπεύθυνος κύριος Καραμανλής για να μας πει ότι δεν φταίει αυτός, οπότε κατεβαίνει κανονικά στις εκλογές! 

Μα τόσο ανάγκη έχουν από έναν Καραμανλή στο κόμμα της Ν.Δ;  

Τι έχει προσφέρει  αυτή η οικογένεια και τι θα προσφέρει. Με Καραμανλή γεννηθήκαμε με Καραμανλή θα πεθάνουμε Δυναστεία ΕΛΕΟΣ! Η άναρχη δόμηση της Αθήνας οφείλετε στον γέρο Καραμανλή ως υπουργός του ΥΠΕΧΩΔΕ για πολλά χρόνια.  Βλέπουμε τεράστια μεγαθήρια ως και ξενοδοχεία να φυτρώνουν στη μέση των κεντρικών δρόμων να κόβουν λεωφόρους ακριβώς στο κέντρο των Αθηνών ενώ κανονικά θα έπρεπε να φαίνεται το Σύνταγμα από αρχές Σταδίου ενώ βλέπεις να φυτρώνει στη μέση του δρόμου μεγαθήριο ποιος έδωσε άδειες; Ε, μετά τον έχρισαν Εθνάρχη και του έκαναν και άγαλμα ! Αυτοί είναι οι Έλληνες; Δεν γνωρίζω τι ακριβώς πρόσφερε η οικογένεια Καραμανλή στις Σέρρες στον τόπο καταγωγής των. Αλλά γενικά δεν έκαναν κάποιο ίδρυμα κάποιο Νοσοκομείο στην χώρα μας. Κι αν ήταν πολιτικοί τόσα χρόνια στη τσέπη τους πρόσφεραν και όχι στον Ελληνικό λαό. Οι Σερραίοι τι θα κάνουν, θα ψηφίσουν Καραμανλή; ΊΔΩΜΕΝ !

Φαντομάς

«Φταίμε εμείς, φταίτε και σεις, φταίει και ο Χατζηπετρής». Άντε βρες τον αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .