Τρίτη, Μαρτίου 14

Ο Μητσοτάκης διασύρει τον Κωστάκη Καραμανλή!

Η σημερινή εμφάνιση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ, ήταν το απόλυτο άδειασμα Μητσοτάκη στον Κωστάκη Καραμανλή.

Όπως σας είχαμε προαναγγείλει, ο Μητσοτάκης βρήκε μία θαυμάσια ευκαιρία να γελοιοποιήσει το όνομα Καραμανλής, στο πρόσωπο του πιστού και πρόθυμου, μέχρι πρότινος, υπουργού του.

Ο Οικονόμου ουσιαστικά κάρφωσε τον παραιτηθέντα υπουργό μεταφορών, ρίχνοντας του όλη την ευθύνη, προκειμένου ο Μητσοτάκης να μείνει στο απυρόβλητο. Ήταν ξεκάθαρο ότι ο Μητσοτάκης δεν γνώριζε την κατάσταση που επικρατεί στους ελληνικούς σιδηροδρόμους, όφειλαν όμως να γνωρίζουν ο Καραμανλής και οι συνεργάτες του!

Τέλος, ο Μητσοτάκης ρίχνει κυριολεκτικά τον Καραμανλή στα σκυλιά, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ότι θα είναι όντως υποψήφιος. Παρά το γεγονός ότι την περασμένη εβδομάδα ο ίδιος κυβερνητικός εκπρόσωπος της ίδιας κυβέρνησης, είχε διαβεβαιώσει ότι ο Κώστας Καραμανλής θα ήταν πάλι υποψήφιος με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στην Σέρρες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.