Τρίτη, Μαρτίου 7

ΕΜΕΤΟΣ! ΤΕΡΑΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! “ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ Κ@ΛΟΤΡΕΝΟ!” ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΨΑΡΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΡΗΣ

Τέρατα ακούγονται στο διαδίκτυο από τους οπαδούς του Μητσοτάκη!

Αυτά που ακούστηκαν στο space της Άννας Μαρίας Λογοθέτη παρουσία του διορισμένου στο Μέγαρο Μαξίμου Γρηγόρη Ψαριανού και του Άρη Πορτοσάλτε, προκαλούν ανατριχίλα.

Ο κρατικοδίαιτος Ψαριανός, προτείνει να γίνουν οι εκλογές το Σεπτέμβρη, προκειμένου να έχουν γεμίσει τα ταμεία από τον τουρισμό και να μην χάσει ο Μητσοτάκης.

Θαυμαστής του Πορτοσάλτε παρεμβαίνει και ισχυρίζεται πως δεν μπορεί για ένα «κωλοτρένο» να πέσει ο Μητσοτάκης, προκαλώντας οργή στο πανελλήνιο που θρηνεί.

Άκουσε το ηχητικό, χωρίς κανένα άλλο σχόλιο.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%95%ce%9c%ce%95%ce%a4%ce%9f%ce%a3-%ce%a4%ce%95%ce%a1%ce%91%ce%a4%ce%91-%ce%91%ce%9a%ce%9f%ce%a5%ce%93%ce%9f%ce%9d%ce%a4%ce%91%ce%99-%ce%a3%ce%a4%ce%9f-%ce%94%ce%99%ce%91%ce%94%ce%99%ce%9a%ce%a4/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.