Τρίτη, Μαρτίου 7

ΕΜΕΤΟΣ! ΤΕΡΑΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! “ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ Κ@ΛΟΤΡΕΝΟ!” ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΨΑΡΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΡΗΣ

Τέρατα ακούγονται στο διαδίκτυο από τους οπαδούς του Μητσοτάκη!

Αυτά που ακούστηκαν στο space της Άννας Μαρίας Λογοθέτη παρουσία του διορισμένου στο Μέγαρο Μαξίμου Γρηγόρη Ψαριανού και του Άρη Πορτοσάλτε, προκαλούν ανατριχίλα.

Ο κρατικοδίαιτος Ψαριανός, προτείνει να γίνουν οι εκλογές το Σεπτέμβρη, προκειμένου να έχουν γεμίσει τα ταμεία από τον τουρισμό και να μην χάσει ο Μητσοτάκης.

Θαυμαστής του Πορτοσάλτε παρεμβαίνει και ισχυρίζεται πως δεν μπορεί για ένα «κωλοτρένο» να πέσει ο Μητσοτάκης, προκαλώντας οργή στο πανελλήνιο που θρηνεί.

Άκουσε το ηχητικό, χωρίς κανένα άλλο σχόλιο.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%95%ce%9c%ce%95%ce%a4%ce%9f%ce%a3-%ce%a4%ce%95%ce%a1%ce%91%ce%a4%ce%91-%ce%91%ce%9a%ce%9f%ce%a5%ce%93%ce%9f%ce%9d%ce%a4%ce%91%ce%99-%ce%a3%ce%a4%ce%9f-%ce%94%ce%99%ce%91%ce%94%ce%99%ce%9a%ce%a4/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .