Κυριακή, Μαρτίου 5

ΟΣΕ: «Έστελνε εξώδικα σε σωματεία εργαζομένων που διαμαρτύρονταν για την ασφάλεια»

Τι ανέφερε εργατολόγος για την αντίδραση του ΟΣΕ

ΟΣΕ: «Έστελνε εξώδικα σε σωματεία εργαζομένων που διαμαρτύρονταν για την ασφάλεια»
Για συκοφαντία φέρεται ότι κατηγορούσε η εργοδοσία του ΟΣΕ τους υπαλλήλους που επεσήμαναν τις ελλείψεις στον τομέα της ασφάλειας στους σιδηροδρόμους, ενώ απαντούσε μάλιστα και με εξώδικα εναντίον των σωματείων.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε στο Open ο εργατολόγος, Γιάννης Καρούζος, ένα από τα σωματεία που ανήκουν στην ομοσπονδία του ΟΣΕ, η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης είχε στείλει

εξώδικο διαμαρτυρόμενη για τα προβλήματα στην ασφάλεια των σιδηροδρόμων, μεταξύ άλλων, στις 31 Οκτωβρίου του 2022.

«Ζητάμε την άμεση αποκατάσταση της σιδηροδρομικής υποδομής, τηλεδιοίκηση, φωτοσήματα, etcs και της ασφάλειας του δικτύου η οποία έχει καταστεί εδώ και χρόνια προβληματική […] Σας καλούμε να λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειάς μας», έγραφε μεταξύ άλλων το εξώδικο.


Σύμφωνα με τον εργατολόγο, σε αυτά τα αιτήματα, ο ΟΣΕ απάντησε με εξώδικα στους εργαζόμενους αναφέροντας ότι όλα όσα υποστηρίζουν είναι συκοφαντικά και ότι θα υποστούν συνέπειες.

  pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .