Τρίτη, Μαρτίου 14

Μετά την δημόσια περιουσία μας κλέβουν την γη της Ελλάδας και τις πόλεις μας.

Δημήτρης Καραμίτσας


Μετά την κλοπή, αφαίρεση και εκποίηση της Δημόσιας περιουσίας σε ξένα κράτη, σε ολιγάρχες και σε απροσδιόριστης προέλευσης και κυριότητας funds (αν π.χ. βρίσκεται ο δηλωμένος εχθρός μας Ερντογάν πίσω από κάποια από αυτά ή βρεθεί στο μέλλον αφού ολοκληρωθεί το έργο τους;), η οποία βαίνει ταχέως προς ολοκλήρωση μέσω των προδοτικών μνημονίων και τους επάρατους (πραγματική κατάρα !!!) για την χώρα δεξιούς κυβερνήτες και πολίτες της, τα ίδια κέντρα κινούνται στην νόσφιση των πόλεων και της πολύτιμης αγροτικής γης με όχημα το “ιδιωτικό χρέος” και επιχείρημα την “σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος”.
 
Το τι είναι το, επίσης, επάρατο τραπεζικό σύστημα, πως λειτούργησε και λειτουργεί και που ανήκει είναι γνωστά στους σκεπτόμενους ανθρώπους.
 
Περισσότερο από όλα αυτά χρειαζόμαστε τον τόπο μας, τις πόλεις μας, τα σπίτια μας ως ανθρώπινες και κοινωνικές ανάγκες και όχι την κατάληψη και την εκμετάλλευσή τους από ξένα κεφάλαια. Αν κάτι τέτοιο επιτρέψουμε να συμβεί ο ελληνισμός και η Ελλάδα θα βρεθούν μπροστά σε ένα νέο έγκλημα, σε διαχρονικό μαρασμό και αφανισμό.

- Πως λειτουργούν τα, άγνωστης προέλευσης και σκοπών, funds ;

Ως γνωστόν, αγοράζουν με τιμή περίπου 10% τα δάνεια. Τους τα πωλούν οι τράπεζες που επίσης ανήκουν κυρίως σε ξένα funds.
Εκθέτουν σε πλειστηριασμούς τις περιουσίες των πολιτών για να “ικανοποιηθούν”, έχοντας φροντίσει αυτοί να είναι ταχείς και δικαστικά απρόσβλητοι.
Στην συνέχεια σε ό,τι θεωρούν χρήσιμο, “φιλέτο” κλπ., αλλά ακόμα και σε μικρής αξίας ιδιοκτησίες, πλειοδοτούν στους πλειστηριασμούς τα ίδια τα funds αυτά ή εταιρείες εντολοδόχοι τους (οι γνωστές εταιρείες "κοράκια”) που τους εκπροσωπούν και ανήκουν σε αυτούς.
Εάν π.χ. ένα δάνειο των 100.000 ευρώ το έχουν αγοράσει 10.000 ευρώ, δίνουν και οποιοδήποτε ποσό χρειάζεται στον πλειστηριασμό. π.χ. 80.000 για να πάρουν αυτοί το εκπλειστηριαζόμενο (κατοικία ή γη).
Τα χρήματα αυτά που δίνουν στον πλειστηριασμό επιστρέφουν στους ίδιους, αφού τα ίδια τα funds είναι οι ενυπόθηκοι δανειστές !!!.
Συνεπώς με 10.000-15.000 ευρώ έχουν αποκτήσει ακίνητο αξίας 80.000 και πλέον ευρώ.
 
Το έγκλημα αυτό ήταν προσχεδιασμένο και προμελετημένο και για τον λόγο αυτό επέβαλαν σταδιακά όλους τους όρους που τους διευκολύνουν. Π.χ. κατάργησαν το ν. 3869/2010 (“νόμο Κατσέλη”), ενώ στην πορεία απαίτησαν για την διατήρηση των κατοικιών να πρέπει να πληρώσει ο οφειλέτης την αξία τους συνολικά, επέβαλαν την μη αμφισβήτηση των παράνομων χρεώσεών τους, δεν επέτρεψαν την εξαγορά των δανείων από τους οφειλέτες με τους ίδιους όρους με αυτούς, κατάργησαν ακόμα και την αισχροκέρδεια από τον ποινικό κώδικα για να μην μπορεί κανείς να στραφεί εναντίον τους, απαίτησαν τους ταχείς, φθηνούς και απρόσβλητους ουσιαστικά πλειστηριασμούς και πολλά άλλα.
 
Αυτά με την ενεργό συνδρομή κυβερνήσεων (και των νεοδεξιών του ΣΥΡΙΖΑ ασφαλώς), καθοδηγούμενων και σε κάθε περίπτωση άθλιων δικαστικών, των κατευθυνόμενων ΜΜΕ, δικηγόρων, επιμελητών, μπάτσων και μίας ολόκληρης στρατιάς άθλιων και στην καλύτερη για αυτούς περίπτωση ηλίθιων συμφεροντολόγων, αλλά και πάντοτε αποδεικνυόμενων αντικοινωνικών ανθελλήνων δεξιών, κάθε κόμματος και κάθε παράταξης.
 
Ως κλασσικοί απατεώνες και κλέφτες, ως αποικιοκράτες και δουλέμποροι, με χάντρες δηλ. με ψεύτικο εκδιδόμενο από τους ίδιους νόμισμα (με χαρτάκια που τα λένε χρήμα) και μάλιστα με ελάχιστο, αγοράζουν πολύτιμη γη και πόλεις και πείθουν με οποιοδήποτε τρόπο τους “αρχηγούς της φυλής” να πουλήσουν και δούλους τους ιθαγενείς κατοίκους της και να προσφέρουν γην και ύδωρ προς εκμετάλλευση στους κατακτητές. Αιώνες τα ίδια έκαναν και κάνουν, μόνο οι συνθήκες και οι τόποι αλλάζουν.

Αυτή την απροκάλυπτη κλοπή, αυτή την καταστροφή, οι ντόπιοι προδότες συνεργάτες τους, την αποκαλούν “επένδυση” και “σωτηρία”. Επένδυση δεξιέ καταραμένε συρφετέ, υπάρχει όταν κάποιος δημιουργεί κάτι, όχι όταν έρχεται να κλέψει τα έτοιμα, τα υπάρχοντα.

Δεν είναι όμως μόνη συνέπεια των ανωτέρω η κλοπή έναντι των θυμάτων, η απώλεια των κατοικιών και της παραγωγικής γης, η συνολική κατοχή αυτή τους δίνει το δικαίωμα να ορίζουν απόλυτα στο μέλλον και το ποιοι και τι θα είμαστε και το πως και εάν θα ζούμε. Ακόμα και το έγκλημα των Τεμπών τούτο καταμαρτυρά και αποδεικνύει.
 
Τα πιο πάνω οφείλει να τα κατανοήσει βαθιά κάθε Ελληνας, κάθε άνθρωπος που θέλει να ζει στον τόπο αυτό και πρέπει άμεσα να αντισταθεί και να τα ανατρέψει όσο οι συσχετισμοί και οι δυνάμεις του δίνουν την δυνατότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .