Δευτέρα, Μαρτίου 27

«Το ερώτημα που τέθηκε ως δικό μου, δεν ήταν δικό μου!» – Επιζών των Τεμπών ξεφτιλίζει τον Θεοδωράκη για τη συνέντευξη Μητσοτάκη

 «Δηλαδή σαν κάποιος να ρώτησε τον εαυτό του», σχολίασε ο Στέργιος Μιναέμης

Ένας από τους επιβαίνοντες του μοιραίου τρένου στην τραγωδία των Τεμπών, ο Στέργιος Μιναέμης, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Σταύρο Θεοδωράκη και όλο το σύστημα που μάχεται με νύχια και με δόντια για να κρατήσει τον Πρωθυπουργό «ανέπαφο» και εκτός κάδρου των ευθυνών για τα όσα οδήγησαν στο δυστύχημα της 28ης Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» κατά τη διάρκεια της προβολής της συνέντευξης του Κυριάκου Μητσοτάκη,  κ.Μιναέμης φερόταν να είναι μεταξύ των τεσσάρων επιβατών που έκαναν ερώτηση στον Πρωθυπουργό για την τραγωδία.

«Γιατί η Πολιτεία δεν βοήθησε κανέναν από τους πληγέντες τις πρώτες κρίσιμες ώρες; Από ρούχα μέχρι εισιτήρια για να επιστρέψουμε στα σπίτια μας;» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης ότι ήταν η ερώτηση του Στέργιου Μιναέμη.

Ωστόσο, ο ίδιος ο προγραμματιστής που βρισκόταν στο τρένο, αποκάλυψε σήμερα ότι ποτέ δεν έκανε αυτή την ερώτηση που του αποδίδεται στο μονταρισμένο βίντεο της εκπομπής!


«Απαντήθηκε ένα ερώτημα το οποίο δεν έχει τεθεί καθόλου. Δηλαδή σαν κάποιος να ρώτησε τον εαυτό του … Όταν ρωτήθηκα από την εκπομπή του κ.Θεοδωράκη να θέσω κάποια ερωτήματα προς τον Πρωθυπουργό, αφιέρωσα μιάμιση μέρα από τη ζωή μου να βρω κάποια ερωτήματα που θεωρώ αντιπροσωπεύουν τόσο εμένα, όσο και τη νεολαία της χώρας μας. Στο email που έστειλα, δεν έχει κάποιο τέτοιο ερώτημα. Δεν έχω θέσει κάποιο τέτοιο ερώτημα. Το ερώτημα που τέθηκε ως δικό μου, δεν ήταν δικό μου …  Δεν ενοχλήθηκα μόνο επειδή δεν τέθηκε η δική μου ερώτηση, ενοχλήθηκα με όλο αυτό το ύφος της εκπομπής», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν ο κ.Μιναέμης επικοινώνησε με τους υπεύθυνους της εκπομπής του Σταύρου Θεοδωράκη, ο επιβάτης του τρένου είπε πως ναι και πως αυτό που του είπαν ήταν το εξής: «Τι να κάνουμε τώρα, δεν μπορεί να διορθωθεί κάτι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .