Σάββατο, Μαρτίου 4

Οι ένοχοι ψάχνουν ...ενόχους! Τοποθέτησαν στην «Επιτροπή Γεραπετρίτη» τον άνθρωπο που επί των ημερών του απενεργοποιήθηκε το Κέντρο Τηλεδιοίκησης!

Ποια είναι τα τρία μέλη της Επιτροπής

Τοποθέτησαν στην «Επιτροπή Γεραπετρίτη» τον άνθρωπο που επί των ημερών του απενεργοποιήθηκε  το Κέντρο Τηλεδιοίκησης!

Σοβαρά ερωτήματα προκαλεί  η τοποθέτηση του Αθανάσιου Ζηλιασκόπουλου -του υπευθύνου για τις μεγάλες περικοπές στον ΟΣΕ– στην Επιτροπή που θα ερευνήσει την τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς στα Τέμπη. Μιας τραγωδίας, που θα είχε αποφευχθεί εάν τηρούνταν οι στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας.

Ο  Γιώργος Γεραπετρίτης επέλεξε τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (από το 2010 μέχρι το 2015) για μέλος της Ειδικής Επιτροπής.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που μείωσε δραματικά το προσωπικό των ελληνικών σιδηροδρόμων και ακύρωσε σημαντικά έργα υποδομών, κατά την πρώτη μνημονιακή περίοδο.

Επί  Ζηλιασκόπουλου ήταν που απενεργοποιήθηκε το Κέντρο Τηλεδιοίκησης του Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών (ΣΚΑ), το οποίο κόστισε 20 εκατ. ευρώ. Παράλληλα οι σταθμάρχες έλαβαν εντολή να εγκαταλείψουν το υπερσύγχρονο κτίριο και να δουλέψουν χειροκίνητα.

Παράλληλα στο βιογραφικό του Καθηγητή Μεταφορών και Παραγωγής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έχει μπει και η προεδρία του ΤΑΙΠΕΔ από το 2021 μέχρι σήμερα. Εδνεχομένως ο Κ.Μητσοτάκης τον επέλεξε γνωρίζοντας γνωρίζει την αγάπη του για ιδιωτικοποιήσεις…

Υπενθυμίζεται ότι η τριμελής επιτροπή αποτελείται από τους:

Ιωάννης – Κωνσταντίνος Χαλκιάς, Επίτιμος Πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, ως Πρόεδρος.

Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος, Καθηγητής Μεταφορών και Παραγωγής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ως μέλος.

Βασίλειος Προφυλλίδης, Καθηγητής της Συγκοινωνιακής Τεχνικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ως μέλος.

 

Βασίλειος Προφυλλίδης, Καθηγητής της Συγκοινωνιακής Τεχνικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ως μέλος.

pronews.gr στο Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .