Σάββατο, Μαρτίου 11

Αγγελάκας: «Συγγνώμη πατέρα, αν το ’ξερα ότι θα πάρεις αποζημίωση, θα ανέβαινα κι εγώ στο τρένο»

Αγγελάκας: «Συγγνώμη πατέρα, αν το ’ξερα ότι θα πάρεις αποζημίωση, θα ανέβαινα κι εγώ στο τρένο»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η ανάρτηση του Γιάννη Αγγελάκα για την τραγωδία στα Τέμπη, στην οποία ο τραγουδιστής αναφέρει ότι αν ήξερε ότι η κυβέρνηση θα έδινε αποζημιώσεις στις οικογένειες των θυμάτων και τους τραυματίες, τότε θα έμπαινε και εκείνος στο τρένο.

Ορισμένοι χρήστες σχολίασαν θετικά και άλλοι αρνητικά τη δημοσίευσή του, που έχει ως εξής: «Συγνώμη πατέρα. Αν το ’ξερα από πριν ότι θα πάρεις αποζημίωση, έξτρα σύνταξη, θα σου σβήσουν όλα τα χρέη και θα διορίσουν και τη μαμά στο δημόσιο, θα ανέβαινα κι εγώ στο τρένο. Γιατί όχι; Θα θυσιαζόμουν για να σας ελαφρύνω οικονομικά και για να βελτιωθούν οι συγκοινωνίες μας. Αλλά αυτό το άτιμο το κράτος δεν μας λέει τίποτα από πριν. Ούτε ότι αν μπούμε στο τρένο παίζουμε τη ζωή μας κορώνα - γράμματα, ούτε τι κερδίζουμε σε περίπτωση δυστυχήματος».

 

Συγνώμη πατέρα. Αν το ’ξερα από πριν ότι θα πάρεις αποζημίωση, έξτρα σύνταξη, θα σου σβήσουν όλα τα χρέη και θα διορίσουν και τη μαμά στο δημόσιο, θα ανέβαινα κι εγώ στο τρένο. Γιατί όχι; Θα θυσιαζόμουν για να σας ελαφρύνω οικονομικά και για να βελτιωθούν οι συγκοινωνίες μας. Αλλά αυτό το άτιμο το κράτος δεν μας λέει τίποτα από πριν. Ούτε ότι αν μπούμε στο τρένο παίζουμε τη ζωή μας κορώνα - γράμματα, ούτε τι κερδίζουμε σε περίπτωση δυστυχήματος 

 https://www.zougla.gr/greece/article/agelakas-signomi-patera-an-to-ksera-oti-8a-paris-apozimiosi-8a-anevena-ki-ego-sto-treno

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .