Παρασκευή, Μαρτίου 31

Οργανωμένο πλιάτσικο και δολιοφθορές στον ΟΣΕ μετά τα Τέμπη

Οργανωμένο πλιάτσικο και δολιοφθορές στον ΟΣΕ μετά τα Τέμπη

Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν το διάστημα χωρίς τρένα μετά την τραγωδία στα Τέμπη και έκαναν πλιάτσικο στο δίκτυο του ΟΣΕ.

Την ώρα που η χώρα πενθεί 57 νεκρούς από τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, επιτήδειοι εκμεταλλεύτηκαν το διάστημα χωρίς τη λειτουργία των τραίνων και έκαναν πλιάτσικο.

Όπως καταγγέλλουν στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ εργαζόμενοι του ΟΣΕ ήδη από τις δοκιμαστικές διαδρομές επανεκκίνησης του δικτύου ήρθαν αντιμέτωποι με λεηλασίες.

Παλιές ράγες, συστήματα πέδησης, φρένα, συνδετήρες και αντίβαρα οι βασικοί στόχοι των αγνώστων.

Όπως καταγγέλλει στο «ΒΗΜΑ» ο Νίκος Μοδιώτης εκπρόσωπος της εταιρείας PETROLMAK από τις 15 μέχρι και τις 20 Μαρτίου άγνωστοι έκλεψαν εξαρτήματα από 15 βαγόνια που ήταν σταθμευμένα στο κέντρο διαλογής στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα στις 18 Μαρτίου οι υπεύθυνες εταιρείες για τα σταθμευμένα βαγόνια ανακάλυψαν τρύπα στον μαντρότοιχο του κέντρου διαλογής από όπου εικάζεται ότι βγήκαν τα υλικά.

Καταγγελίες για απόπειρα δολιοφθοράς στο δίκτυο τις τελευταίες ημέρες έρχονται και από την περιοχή του Ασπροπύργου, ενώ η εικόνα από όπου διέρχεται ο προαστιακός, ειδικά στο ρεύμα προς Πελοπόννησο, είναι αποκαρδιωτική, καθώς υπάρχουν χωματερές δίπλα στις ράγες.

«Πετάνε μπάζα για να μην τα πάνε στη χωματερή, καίνε αυτοκίνητα και τα αφήνουν δίπλα στις γραμμές. Είναι τόσο δύσκολο να βάλουν περίφραξη σε αυτό το κομμάτι του δικτύου;», ανέφερε στο «ΒΗΜΑ» ο Γιώργος Ιωάννου, δημοτικός υπάλληλος στον τομέα της καθαριότητας Ασπροπύργου.

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν οι γραμμές να καθαριστούν άμεσα για την ασφαλή διέλευση των συρμών.

in.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .