Σάββατο, Μαρτίου 4

Σ. Πέτσας: «Οφείλουμε όλοι συγγνώμη και για την ελληνική κοινωνία και για τις οικογένειες των θυμάτων» – Και παραιτήσεις οφείλετε κ. Πέτσα αλλά που να βρείτε τα…

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΣΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΔΗ !
petsas

Ο Στέλιος Πέτσας είπε σήμερα ότι «οφείλουμε όλοι ως πολιτικό σύστημα συγγνώμη και για την ελληνική κοινωνία και για τις οικογένειες των θυμάτων για τις διαχρονικές παθογένειες των ελληνικών σιδηροδρόμων που οδήγησαν σε αυτό το τραγικό δυστύχημα που έχει πληγώσει όλους μας».

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας σημείωσε πως «Εκτός από τη συγγνώμη απαιτείται να αποδοθούν άμεσα, δίκαια και ονομαστικά οι ευθύνες για το τραγικό δυστύχημα αλλά και να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα επαναληφθεί ποτέ κάτι τέτοιο», πρόσθεσε ο κ. Πέτσας.

Επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι «υπάρχουν υπερδεκαετείς καθυστερήσεις σε αυτό το έργο. Το πολιτικό σύστημα διαχρονικά δεν έδειξε την ευαισθησία που έπρεπε στο ζήτημα των σιδηροδρόμων», υπογραμμίζοντας: «δεν θα ξαναγίνει κάτι τέτοιο μόλις αυτή η πολυπαθή σύμβαση που έχει να κάνει με την τηλεδιοίκηση μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023 θα έχει ολοκληρωθεί και το υπόλοιπο 30% που απομένει».

«Δεν είναι πανάκεια κανένα αυτοματοποιημένο σύστημα. Οι κανόνες ασφαλείας πρέπει να διέπουν όλους μας, πρέπει να τις λαμβάνουμε σοβαρά υπ’ όψιν μας», είπε ο κ. Πέτσας.

Αναφορικά με τις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με σχέσεις του σταθμάρχη με βουλευτή της ΝΔ, ο κ. Πέτσας είπε ότι «μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις με αυτό που έχει συμβεί προκαλούν εμετό στην ελληνική κοινωνία», διευκρινίζοντας: «προκηρύχθηκαν 18 θέσεις μέσω της κινητικότητας και εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από δύο πρόσωπα».

 makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .