Πέμπτη, Μαρτίου 30

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Μη βγάζεις χολή, πριν σκορπίσεις το δηλητήριό σου, σκέψου

Η απάντησή της στα αρνητικά σχόλια για το σώμα και την ηλικία της – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Μη βγάζεις χολή, πριν σκορπίσεις το δηλητήριό σου, σκέψου

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου πέρασε στην… αντεπίθεση μετά από τον καταιγισμό αρνητικών σχολίων που έλαβε στο Instagram αφού δημοσίευσε μία φωτογραφία άκρως αποκαλυπτική όπου πόζαρε με μαγιό στο καθρέφτη της, τονίζοντας πως ανυπομονεί για το καλοκαίρι.

Λίγες ώρες μετά την εν λόγω ανάρτηση, η διάσημη dj επανήλθε με νέα ανάρτηση, θέλοντας να δώσει την απάντησή της στα χυδαία σχόλια που δέχεται.

 


Αναλυτικά η μακροσκελής ανάρτηση της Μάγκυς Χαραλαμπίδου:

«Στο προηγούμενο ποστ είπα να κάνετε χαμό και τον κάνατε. Σας ευχαριστώ όλους σας για τα θεϊκά, για τα καλά και για τα αρνητικά σας σχόλια! Αυτό που με ενοχλεί είναι μόνο τα χυδαία αλλά και πάλι όπως εκφράζεται ο καθένας, ανάλογα με το τι κουβαλάει μέσα του!

Με στενοχωρεί για την κοινωνία μας το age bullying που βλέπω ότι σας αρέσει να ασκείτε στον άλλο! Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω! Σας θυμίζω ότι στο insta του ανεβάζει ο καθένας ό,τι αυτός θέλει! Που σημαίνει ότι η φωτογραφία που ανέβασα μου αρέσει αν εσένα όχι τότε μη τη βλέπεις!

Μάθε να αγαπάς κ να αποδέχεσαι τον εαυτό σου, όπως είναι! Δεν έχεις ανάγκη από πλαστικές μποτοξ ρετούς κ φίλτρα! Just be yourself love your self ΚΑΙ προσπάθησε να τον κάνεις καλύτερο όσο μπορείς μέσα έξω! Μην βγάζεις χολη! Πριν σκορπίσεις το δηλητήριο σου σκέψου! Μην κατακρίνεις κανένα από την εικόνα ειδικά όταν δεν έχεις επίγνωση της δικής σου! Μην κρίνεις τους ανθρώπους, αν δεν ξέρεις σε τι μάχες πολεμάνε. Πολλά, φιλιά σε όλους».

Newsbeast


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .