Παρασκευή, Μαρτίου 10

Ξυλοκόπησαν τον Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια - Με κάταγμα στη μύτη στον «Ευαγγελισμό»

Ξυλοκόπησαν τον Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια - Με κάταγμα στη μύτη στον «Ευαγγελισμό»

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε μέσα σε γνωστό εστιατόριο στα Εξάρχεια, ο Γιάνης Βαρουφάκης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πέντε άτομα αγνώστων στοιχείων μπήκαν μέσα στο εστιατόριο «Γιάντες», όπου πραγματοποιούνταν μια εκδήλωση του κόμματος ΜέΡΑ 25, πλησίασαν τον Γιάνη Βαρουφάκη και του επιτέθηκαν, λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ. 

Ο  επικεφαλής του ΜέΡΑ 25, που έχει υποστεί κάταγμα ρινικής χώρας, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου του τοποθετήθηκε νάρθηκας στη μύτη.

Εκεί έσπευσαν άνδρες της Κρατικής Ασφάλειας προκειμένου να του πάρουν κατάθεση, ώστε να διαλευκάνουν την υπόθεση της εναντίον του επίθεσης και ακολούθως να ξεκινήσουν έρευνα για τη σύλληψη των δραστών του ξυλοδαρμού. Επί του παρόντος, δεν μπορούν βρουν τον αστυνομικό συνοδό του για να τους πει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Παράλληλα υπάρχει πληροφορία ότι τα άτομα που του επιτέθηκαν, κατέγραφαν την επίθεση με κινητό τηλέφωνο. 

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, είχε πέσει θύμα επίθεσης, πριν από οκτώ χρόνια, το 2015, στο ίδιο εστιατόριο όπου συνέτρωγε με τη σύζυγό του, Δανάη Στράτου. 

Τότε μια ομάδα αγνώστων είχε εισέλθει στο εστιατόριο και του πέταξαν ένα μπουκάλι νερού φωνάζοντάς του να φύγει από τα Εξάρχεια.

Γ. Οικονόμου: Στην δημοκρατία μας δεν χωρούν τραμπουκισμοί και δεν είναι ανεκτή οποιαδήποτε μορφή βίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με δήλωσή του καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση στον γραμματέα του ΜΕΡΑ 25 κ. Γ. Βαρουφάκη.

«Στην δημοκρατία μας δεν χωρούν τραμπουκισμοί και δεν είναι ανεκτή οποιαδήποτε μορφή βίας. Η ελληνική αστυνομία θα κάνει ότι απαιτείται προκειμένου οι δράστες να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη» υπογραμμίζει ο κ. Οικονόμου.

.zougla.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .