Συγκεκριμένα έγραψε: «Έχετε ακούσει για τον όρο «σύνδρομο του άρρωστου σπιτιού»;

Το σύνδρομο του άρρωστου σπιτιού έχει ως συμπτώματα, δυσκολία στην αναπνοή, καταρροή, πονοκεφάλους, ναυτία, κόπωση, βουλωμένη μύτη, ακόμα και ιλίγγους. Τρεις είναι οι παράγοντες που δημιουργούν τα «αρρωστημένα κτίρια», όπως αυτά έχουν ονομαστεί και τα οποία δε βρίσκονται μόνο στις πόλεις, αλλά και στα χωριά. Οι φυσικοί, στους οποίους ανήκουν ο θόρυβος, η υγρασία, οι δονήσεις και ο κακός εξαερισμός.

Οι βιολογικοί, τα μικρόβια και οι μύκητες, κυρίως από τη σκόνη των χαλιών (η άμμος της γάτας επίσης), και οι χημικοί όπως η φορμαλδεΰδη που είναι η σημαντικότερη μορφή ρύπανσης στο εσωτερικό των σπιτιών. Περιέχεται σε μονωτικά υλικά, τα έπιπλα, τα κόντρα πλακέ, και σε πολλά κατασκευάσματα που χρησιμοποιούνται για καθαριστικά και βάψιμο. Τα επίπεδα της ουσίας αυτής που βρίσκονται στο εσωτερικό των σπιτιών είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά της ατμόσφαιρας.

Το στέγνωμα των ρούχων μέσα στο σπίτι που δημιουργούν μια αποπνικτική ατμόσφαιρα με άρωμα μούχλας και πάνω σε θερμαντικά σώματα όπου και συμβάλλει στην απελευθέρωση σωματιδίων από τα απορρυπαντικά τα οποία τα αναπνέουμε. Αερίζουμε το σπίτι μας κάθε μέρα.»

https://www.onlarissa.gr/2023/03/15/o-kathigitis-kouretas-exigei-ti-einai-to-syndromo-tou-arrostou-spitiou-pou-prokalei-soreia-astheneion-ston-anthropo/