Δευτέρα, Μαρτίου 20

Τζόνι Ντεπ: Ποιο ελληνικό νησί στα Δωδεκάνησα του ανήκει

 Έναντι 4,2 εκατομμυρίων, ο Τζόνι Ντεπ αγόρασε το ελληνικό νησί στα Δωδεκάνησα.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Τζόνι Ντεπ να έχει βρεθεί στο επίκεντρο για τον χωρισμό του με την Άμπερ Χερντ, έχει φροντίσει όμως να επενδύσει και στην αγορά ιδιωτικών νησιών. Του ανήκει μάλιστα εδώ και λίγα χρόνια ένα νησί στα Δωδεκάνησα.

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Τζόνι Ντεπ διέθεσε 4,2 εκατομμύρια ευρώ

και από το 2015, σύμφωνα με το lonely planet, έχει στην κατοχή του ένα ελληνικό νησί στα Δωδεκάνησα.βιντεοκάμερες

Και με νησί στις Μπαχάμες ο Τζόνι Ντεπ

Ο Τζόνι Ντεπ το 2004 διέθεσε 3,6 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει ένα ακόμα νησί, το οποίο διαθέτει 6 παραλίες. Αυτή τη φορά στις Μπαχάμες.

Στις έξι παραλίες λέγεται πως έχει δώσει τα ονόματα των παιδιών του και της τότε πρώην συζύγου του, Βανέσα Παραντί αλλά και φίλων του, όπως του Μάρλο Μπράντο.

«Στο σφυρί» το ρετιρέ που έμενε με την Άμπερ Χερντ

Μετά το θρίλερ της δικαστικής τους διαμάχης, ο λαμπερός ηθοποιός του Χόλιγουντ θέλει να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Έτσι πουλά το πολυτελές ρετιρέ όπου ζούσαν όσο ήταν παντρεμένοι με την Άμπερ Χερντ.Σύνταξη ΙΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.