Δευτέρα, Μαρτίου 13

«Θα κάνω τα πάντα για να σε σβήσω πολιτικά» – Νικολάου κατά Πολάκη μετά τις αποκαλύψεις για τη βίλα της στο Ψυχικό

ΠΟΛΑΚΗΣ_ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η Σοφία Νικολάου, πρώην γραμματέας αντιεγκληματικής πολιτικής της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, με δύο αναρτήσεις της στο facebook εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Παύλο Πολάκη, μετά τις αποκαλύψεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την αγορά της πολυτελούς βίλας στο Ψυχικό από τη νυν υποψήφια βουλευτή της ΝΔ στην Εύβοια.

Στην πρώτη της ανάρτηση, η Σοφία Νικολάου, η οποία βάσει καταγγελιών έκανε πάρτι απευθείας αναθέσεων στην προηγούμενη θέση που κατείχε και ήδη έχει κινηθεί η διαδικασία των διωκτικών

αρχών, καθώς σύμφωνα με τον έλεγχο του ΣΔΟΕ, οι εν λόγω αναθέσεις ζημίωσαν το δημόσιο κατά 2 εκ. ευρώ τουλάχιστον, γράφει τα εξής:

«Το προσωπικό μένος του Πολάκη εναντίον μου, δεν σταματά ούτε τώρα που διαγράφεται από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί κατάλαβαν ότι ο χρυσαυγιτισμός του εθνικού πέτσακα δεν έχει τέλος.
Με κατηγορεί γιατί αγόρασα σπίτι επειδή το 2021 και το 2022 γεννήθηκαν τα δύο μου παιδιά και ήθελα μετα από 20 και πλέον χρόνια δικηγορίας να τους εξασφαλίσω μια καλύτερη ζωή.
Αγόρασα αυτό το σπίτι πουλώντας άλλο στο Κολωνάκι και παίρνοντας υψηλότατο δάνειο το οποίο και θα εξυπηρετώ για πολλά χρόνια.
Όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία είναι καταγεγραμμένα στα Πόθεν Έσχες που καταθέτω και που ελέγχομαι γι’ αυτά.
Είμαι πολλά χρόνια επιτυχημένη δικηγόρος, με μεγάλο γραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Δεν είχα ούτε έχω ανάγκη το μισθό της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής.
Δόξα τω Θεώ εργάζομαι από 20 ετών και μπορώ με το κεφάλι ψηλά να περπατώ στους δρόμους.
Ο Πολάκης και οι άθλιοι συκοφάντες της ίδιας υποστάθμης θα βρουν στη δικαιοσύνη τις απαντήσεις που τους αξίζουν.
Αν έχει τα κότσια ας έρθει στα δικαστήρια χωρίς την ασυλία του να αναμετρηθούμε. Γιατί τα παντελόνια είναι δύσκολο ρούχο και δεν μπορεί να τα φοράει όποιος δεν τα αντέχει».

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%98%ce%b1-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%cf%89-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%cf%83%ce%b2%ce%ae%cf%83%cf%89-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .